Popolno čiščenje vašega bivalnega prostora! 60 % popusta na čiščenje stanovanj ali poslovnih prostorov! Površine do 40 m2 = 1 kupon, do 80 m2 = 2 kupona, nad 80 m2 bivalne površine = 3 kuponi ali več!

Plačajte 16 € za paket: sesanje in pomivanje tal + pomivanje oken + manjša gospodinjska opravila (pospravljanje kuhinje, čiščenje miz in pultov, menjanje posteljnine …) + brisanje prahu, v vrednosti 40 €.

16,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-60%
Prihranek:
24,00 €
 
 

Dragi naši, predstavljajte si naslednjo situacijo: pridete domov iz službe, seveda se vam ne ljubi ne pospravljati, ne pomivati, kaj šele ostalo. Potem je tu vikend, za večino edina dva dni, ko smo prosti - tudi takrat je delovna vnema za gospodinjska opravila precej nizka kajne :) Kaj pa...če bi to nekdo opravil namesto vas?
Še dobro da imamo super in ugodno rešitev za vas ;)

Tokrat bo naš ponudnik poskrbel, da bo vaše stanovanjce ali pa poslovni prostor sijal od čistoče in se namesto s prahom obdal z vašimi sproščenimi mislimi. Vi pa ta čas razvajajte sebe in se umirjeno vrnite v nov delovni teden :)

Poleg čiščenja stanovanja opravijo tudi ostala raznovrstna opravila tako zunaj kot znotraj vašega doma: nakup v trgovini; dvig zdravil v lekarni; manjša gospodinjska opravila; pospravljanje podstrešja in garaže; čiščenje okolice; košnja trave; kidanje snega; odvoz starih stvari ...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!