Za najpomembenjši dan v vašem življenju! 61 % popusta na organizacijo poroke, ki vključuje svetovanje (glede lokacije obreda, fotografiranja, glasbe, dekoracije, vabil, poročnih šopkov, torte, prevoza, ognjemeta,...) + koordinacijo na dan poroke! Kuponi so veljavni vse do 31.12.2013!

Plačajte 273 € in bodite brez skrbi vse do poroke, v vrednosti 700 €.

273,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
700,00 €
-61%
Prihranek:
427,00 €
 
 

V agenciji Poročni Angeli mladoporočencem pomagajo, da ob poroki napišete in zaživite svojo pravljico. Poročni obred je nekaj zelo osebnega in nepozabnega, zato je prav, da si ga vsak par prikroji po svoji meri. Gostili so že pare, ki so praznovali v intimnejšem vzdušju. Mladoporočenca - sama in pari z majhnim številom svatov. Obseg, vrsta poročnega obreda, pa tudi posebne želje so za njih poseben izziv.
Zaupajte jim svoje želje in poskrbeli bodo, da bo vaš poročni dan zares nepozaben in takšen kot ste si ga vedno želeli. V prijetnem ambientu s profesionalnim osebjem, vrhunsko organizacijo in drugo poročno ponudbo vam bodo svetovali pri izbiri najustreznejše lokacije za vaše poročno slavje, skupaj boste izbrali vse za poročno slovesnost, pripravili scenarij in dodali osnovnemu paketu dodatne storitve, ki bodo naredile dogodek popoln. Njihova drugačnost izvira iz inovativnosti, ki jo nežno vpletajo v vaš popolni poročni dan. So team ki slovi po zanesljivosti, individualnem pristopu, veliki meri iznajdljivosti, za njih je vsaka poroka osebni in poslovni izziv. To jih odraža, da se uvrščajo med najboljše.

Kako vam bodo o v pomoč? Pomoč pri urejanju vse potrebne dokumentacije ki jo potrebujete na matičnem uradu. Svetovane glede lokacije obreda, po vaši meri. Svetovanje pri izviri lokacije za slavje. Na dan poroke koordinator, da bosta lahko uživala brezskrbno. Organizirajo vam najboljše profesionalne fotografe, snemalce, ki bodo obeležili vaš dan v vsakem trenutku. Predlagajo vam glasbene izvajalce. Poskrbijo in uredijo vam frizerko, vizažistko. Poskrbijo za vse vrste dekoracije, naj bo balonska ali cvetlična ali druga dekoracija po vaši meri. Ponudijo vam unikatna ročno izdelana vabila in vso drugo pripadajočo papirno galanterijo. Poskrbijo za konfete in drobna darila. Poskrbijo za poročni šopek. Priporočajo vam izbiro slastne in lepe poročne torte. Organizirajo vam prevoz z limuzino ali kočijo. Uredijo vam različne animacije, naj bo to spust golobov, ognjemet ali drugi svetlobni efekti.

Poleg ponujenih osnovnih paketov slovesnosti, vsako poroko obravnavajo individualno glede na vaše želje in predstavo o sanjski poroki.Ob poroki napišite in zaživite svojo pravljico.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!