Zumba in/ali salsa! - 66% na 3-mesečno neomejeno karto za vodeno vadbo po izbiri: ali zumba (5x na teden) in/ali pomlajevalna salsa – solo (2x tedensko) v Špela Dance Centru! Z enim kuponom lahko obiskujete tudi obe vadbi!

Plačajte 68 € za najbolj zabavno in učinkovito vadbo po izbiri, v vrednosti 200 €!

68,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-66%
Prihranek:
132,00 €
 
 

Danes na sporedu kar 2 zabavni vadbi!

Ste za zumbo? Če poznate koga, ki bi rad izgubil kakšen kilogram, postal fit, okrepil mišice in pridobil fizično kondicijo, potem nimate drugih opcij. Zumba je postala tako popularna iz dveh razlogov: ker je enostavna in jo lahko vadi kdorkoli, starejši, mlajši, moški, ženska, okoren ali izkušen športnik, predvsem pa ker je zabavna. Že glasba nas sama po sebi spravi v gibanje, kot da bi šli na zabavo, na ‘žur’, v športni opremi! Redno tečeš? Si utrujen in preznojen, se ti res ljubi teči še en (isti) krog? Na zumbi ni te težave, na zumbi je problem, ker bi vsi še ostali!
S pomlajevalno salso do nove življenjske energije.
Pomlajevalna salsa je individualna vadba namenjena vsem ljubiteljem plesnih ritmov, ki se želijo sprostiti in razbremeniti skozi ples. S pomočjo napredne tehnike dihanja in relaksacije se lahko popolnoma predate vročim latinskim ritmom in hkrati regenerirate svoje telo. Posebno plesno gibanje in sproščenost posameznih delov telesa namreč omogoči pretok energije skozi naše telo, ki napolni naše baterije in nas opremi z nasmehom in dobro voljo.

Za pravo zabavo, za popolno postavo, za voljo ostati do konca in še malo čez - na obeh vadbah :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!