Svetovni hit sedaj tudi v Sloveniji! - 50 % na shujševalne obliže Easy Slim HOODIA: paket 30 obližev za 30 dni + GRATIS elektronska knjiga Pomladna dieta! Hujšajte 100% brez lakote!

Plačajte 24,99 € in hujšajte naravno vse do Hollywoodskega izgleda, v vrednosti 49,99 €.

24,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,99 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Vas zanima, zakaj so svetovno znani zvezdniki vedno fit in super postave? Zakaj imajo Hollywoodske zvezdnice, kot je Angelina Jolie, tako popolne postave? Mislite, da se striktno držijo diet? Ah dajte no, pri vseh zabavah in banketih bi bilo to preprosto nemogoče! Zato se poslužujejo shujševalnih obližev Easy Slim Hoodia, s katerimi ne samo hujšajo, ampak tudi ohranjajo idealno težo!
Angelina nosi obliž 24 ur na dan. Pravi, da popolnoma pozabi nanj, saj je diskreten in popolnoma lahek. Takoj ko se pojavi želja po hrani, ekstrakti Hoodie začnejo učinkovati in vi lahko shujšate brez odrekanja! Angelini je najbolj pomembno, da so aktivne sestavine 100% naravne in delujejo popolnoma varno, na podlagi kliničnih rezultatov.

Skrivnost teh majhnih obližev leži v tem, da aktivne sestavine prelisičijo vaše možgane in vas pustijo misliti, da ste že siti. Učinkovine gredo direktno v vaš krvni obtok, kjer začnejo delovati v trenutku. Vaši možgani začnejo telesu takoj pošiljati signale, da ste že siti. Kilogrami bodo izginjali, saj boste premagali neustavljivo željo po hrani. Končno boste imeli popoln nadzor nad svojim apetitom!
Izkazalo se je, da ekstrakt rastline Hoodia Gordonii zmanjšuje vnos kalorij v subjektih s prekomerno telesno težo. Dr. David MacLean je v izdaji Brain Digest poročal, da Hoodia gordonii vsebuje molekulo, ki vpliva na zmanjševanje apetita. Dodatno je študija Dr. Richarda Goldfarba potrdila, da ta unikatna afriška rastlina učinkovito zmanjšuje apetit.

Z uporabo shujševalnih obližev boste pridobili nadzor nad apetitom, na dan boste zaužili do 50% manj, shujšali boste 100% naravno in popolnoma diskretno – celo med spanjem, brez odrekanja in občutka lakote.
Nič lažjega!
http://www.easyslimhoodia.com/si-n/

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!