Preoblikovanje telesa! - 50 % na tretma (45 min) za oblikovanje telesa: strojna limfna drenaža celega telesa, nog, trebuha in rok + body wrapping v Studiu Jasmina.

Plačajte 15 € za učinkovit tretma, v vrednosti 30 €.

15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

V Studiu Jasmina bodo poskrbeli, da bo vaše telo mladostno in zdravo! Preden se zavijete v topla zimska oblačila, naj vas zavijejo še v tanko folijo, ki bo poskrbela, da bo vaša koža še bolj napeta. Tretma, ki bo skupaj z limfno drenažo izboljšal krvni pretok in polepšal vašo kožo!

Limfni sistem prenaša po telesu odpadne produkte, zato je njegova aktivnost«izrednega pomena. Je velik kot krvožilni sistem, le da nima črpalke, ki bi ga poganjala. Limfni sistem potrebuje spodbudo in to nalogo odlično opravi limfna drenaža. Postopek vzdrami limfni pretok, s tem (ob primernem uživanju tekočin) pa pomaga, da se telo prečisti. Posledice slabega limfnega pretoka so: celulit, otekanje nog, rok, počasna presnova, lahko pa tudi bolezni.

Pogled v lepoto, zdravje…pogled v harmonijo – vse to je sinonim njihovih uslug, ki jih nudijo njihovim strankam s ciljem estetskega polepšanja na nivoju kože obraza in telesa. Za vas imajo pripravljene različne tretmaje in storitve s katerimi negujejo Vašo kožo neglede na starost, spol in problematiko z uporabo preverjenih in kvalitetnih proizvodov, aparatov (eLite IPL+RF, visoka frekvenca, ultrazvok, mikrodermobrazija, galvanski tok, kavitacija …). Poleg kozmetičnih storitev vam v Studiu Jasmina ponujajo tudi frizerske storitve. Individualen pristop, ugodna atmosfera in kvaliteta storitve so njihove prioritete.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!