Anti-Monopoly za celo družbo! - 50 % na vrhunsko družabno igro, ki bo navdušila celo družino. Klasika tokrat v malce drugačni, bolj drzni preobleki! Za 2 do 6 igralcev.

Plačajte 12,50 € ter postanite monopolist ali njegov nasprotnik in z malo spretnosti in sreče premagajte nasprotnike, v vrednosti 24,99 €.

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,99 €
-50%
Prihranek:
12,49 €
 
 

Poznate tisti legendarni stavek Donalda Trumpa "You're fired!" oz. "Odpuščeni ste!", ki ga tako rad vsakič pove v svojem resničnostnem šovu, v katerem se udeleženci potegujejo za sanjsko službo, kjer morajo pokazati svoje odlične sposobnosti v modernem poslovnem svetu? Bi radi izkusili delček tega včasih zelo krutega sveta? Bi preverili, če bi v tem svetu preživeli ali pa boste zgolj olajšano ugotovili, da ste povsem srečni v svojem sedanjem okolju? V vsakem primeru vas bo igra Anti-Monopoly zasvojila :)

Družabna igra Anti-Monopoly je nadgradnja klasične igre trgovanja z nepremičninami, ki jo je pred 100 leti iznašla Elizabeth Magie. V pravem poslovnem svetu se tekmeci ter monopolistični tajkuni neprestano trudijo, da bi povečali svoj dobiček. V želji za doseganje cilja, se vsak od njih poslužuje drugačnih metod. Tekmeci prodajo več izdelkov po tržnih cenah in s tem ustvarijo dobiček. Monopolistični tajkuni pa najprej uničijo svoje tekmece, zato, da kasneje zvišajo cene in s tem ustvarjajo dobiček. Po pravilih Anti-Monopoly-ja niso vsi igralci hkrati tekmeci in monopolisti, ampak se še pred začetkom igre razdelijo v dve skupini: tekmece in monopoliste. Igralci se držijo različnih navodil glede na status.

Družabna igra Anti-Monopoly je prva družabna igra v zgodovini, ki jasno ločuje pravila, ki se jih na eni strani držijo tekmeci, ter na drugi strani monopolisti. S temi pravili igra bolj realno ponazarja moderni poslovni svet. Družabna igra Anti-Monopoly je osnovan na revolucionarni ideji glede pravil igre. V vseh drugih igrah igralci sledijo enemu setu pravil, ki omogoča vsakemu igralcu enakovredne možnosti za zmago. Pri Anti-Monopoly-ju pa igralci sledijo dvema setoma pravil. Kljub temu gre za pošteno igro, saj so možnosti za zmago računalniško izenačene.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!