Bodite v formi! 51 % popusta na pol-letno neomejeno fitnes karto v najsodobnejšem Športnem centru Chagi.

Plačajte 129,36 € za vadbo in krepitev zdravega telesa, v vrednosti 264 €.

129,36€
    Kupi kupon
Vrednost:
264,00 €
-51%
Prihranek:
134,64 €
 
 

Wow, pol-letna neomejena fitnes karta! Morda bi se trenutna turobnost marsikomju zdela idila za zimsko spanje in lenarjenje, a prav gotovo ne vašemu telesu! Ta nora ponudba vas bo tokrat s pomočjo najmodernejših fitnes naprav dvignila na noge in pospremila v svet čvrstega, okrepljenega in zdravega telesa, v Športni center Chagi. Na novih sodobnih napravah boste lahko kolikor časa boste želeli, poskrbeli za kurjenje odvečnih maščob, se potrudili doseči tiste mične kvadratke na vašem trebuhu, olepšali tonus vaših rok, poskrbeli za vsesplošno počutje in kar je najboljše - vi boste ponovno v kondiciji, vitalnost pa bo žarela iz vas, zaradi neomejenega in enoletnega obiska fitnesa. Telo vam bo hvaležno, ker vsakodnevna vadba v športnem centru Chagi koristi zdravju ;) Pa tudi za parkirna mesta je poskrbljeno ;)

Športni center Chagi Vam na več kot 1.100m2 ponuja obilo športne zabave. Center ponuja vadbo v modernemu fitnesu, bogato opremljene dvorane za borilne veščine z ringom ter dvorano za aerobne vadbe. Na voljo je je tudi brezplačno svetovanje profesionalnega fitness trenerja. Fitnes v športnem centru Chagi je sodobno opremljen fitnes na cca 350m2 površine. Fitnes je opremljen z novimi napravami tako za aerobne vadbe (kolesa, steze, eliptiki, steperji), kot napravami za oblikovanje mišične mase. Fitnes naprave za aerobno vadbo so opremljene tudi s televizorji.

Vsakodnevna vadba v športnem centru Chagi koristi zdravju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!