Za sprostitev in lepo telo! 66 % popusta na kombinacijo klasične masaže in ročne linfne drenaže celega telesa z naravnimi aromatičnimi olji (60min) + GRATIS hot stone (10min), v masažnem salonu Ajda.

Plačajte 19,90 € in preženite stres vsakdana, v vrednosti 60 €.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-66%
Prihranek:
40,10 €
 
 

Sprostite se z masažo in hkrati poskrbite za zdravo in lepo telo! Če je vaš vsakdanjik napet, je edina rešitev naravna metoda zdravljenja, ki tudi lajša bolečine - masaža! Odvozljajte vozle, sprostite napetost, posvetite se zdravju in si namenite 60 minut vzpostavljanja ravnovesja telesa in duha. Naj blagodejen način sproščanja nadvlada stresu, skupaj z aromatičnimi olji, ki bodo prebudili vaše čute.

Ročna linfna drenaža se izvaja z nežnimi gibi v določenem zaporedju po poteku limfnih poti in sledi naravnemu toku limfe. Pomemben je ritem, vrstni red gibov in hitrost. Je izjemno prijetna in sproščujoča ročna tehnika.
Metoda temelji na prečiščevalnih učinkih limfnega sistema. Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje. Limfni sistem odvaja tekočino, celice, proteine, tuje snovi, maščobne molekule. Tako limfna drenaža očisti telo strupov in pomaga doseči zdrav imunski sistem.
Klasična masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa.
Za konec pa boste dobili še gratis hot stone - polaganje vročih kamnov, v trajanju 10 minut.

Zdravje in lepota za roko v roki :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
Rimske Toplice, Slovenija

Popolno wellness razvajanje v Rimskih termah!

Bazeni so zasnovani po vzoru rimskih kopališč, napolnjeni z zdravilno termalno vodo in se razprostirajo na 450 kvadratnih metrih! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

3-urno kopanje v bazenskem kompleksu Wellnessa Živa na Bledu

Uživajte v sproščanju v bazenih! Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Logatec, Prebold, Vremščica

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!