Postanite mojster masaže! 58 % popusta na 36 urni tečaj teoretičnega in praktičnega učenja, ki vas pripravi na izpit za uradni naziv maserja!

Plačajte 243,60 € in se naučite masažnih tehnik, v vrednosti 580 €.

243,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
580,00 €
-58%
Prihranek:
336,40 €
 
 

Zdravilne in blagodejne učinke masaž so poznali že Rimljani in Grki in je svojo vrednost obdržala do današnjih dni. Osnovno delovanje masaže lahko razdelimo na dve komponenti: na fizično, ki ugodno vpliva na kožo, mišice, živčevje, presnovo, krvni obtok in sklepe, ker izboljšuje prekrvavitev, telesu pa vrača prožnost in gibčnost, kot tudi na psihično sprostitev uma in duha, ker krepi imunski sistem. Človek je psihično bitje, zato je v sedanjem stresnem življenju še posebno pomembna in potrebna, ker vemo da stres slabo vpliva na naš imunski sistem. Masaža poleg izboljšanja pretoka krvi in limfe posredno zelo ugodno učinkuje na vegetativni živčni sistem. Hkrati pa pripomore k nemotenemu delovanju presnove in k izločanju prekomerne vode iz telesa, s tem pa izboljšuje ravnovesje telesa in duha.

Kako vse to doseči, se sedaj lahko naučite tudi vi, zato izkoristite to izjemno priložnost! Čaka vas 36 ur teoretičnega in praktičnega učenja, dobili boste tudi skripto tako da se boste lažje naučili vseh potrebnih tehnik. Tečaj je zgolj priprava na izpit za maserja, ki ni vključen v to ponudbo. Je pa dober začetek, če želite postati pravi profesionalec.

Kitajski filozof Lao ce (300 p.n.š.) je dejal: »Masirati pomeni pogovarjati se z dotikom, kdor to govorico obvlada je bližje k bogu.«

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!