Izlet v Vinsko klet Zlati Grič! - 60 % na pokušino penin Zlati Grič + ogled moderne arhitekture in moderne tehnologije Vinske kleti Zlati Grič + pokušina mošta v kleti iz soda + pokušina 6 izbranih vin v degustacijskem prostoru ob siru, kruhu in slanih prigrizkih!

Plačajte 11,60 € za vinsko obarvan dan, v vrednosti 29 €.

11,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,00 €
-60%
Prihranek:
17,40 €
 
 

Vinarski dan in izlet! Izdelovalci odličnega vina dobro vedo, kdaj je vino dovolj zrelo, kdaj doseže najboljši okus in kdaj je potrebno odliko proslaviti s pravimi ljubitelji vina. Vsekakor imate razlog, da odidete na kratek izlet. Kam? Do Zlatega Griča, kjer boste okušali mošt in dobra slovenska vina ob odličnem siru, kruhu in slanikih ;)

Oglejte si moderno arhitekturo Vinske kleti Zlati Grič, v kateri se ustvarijo najbolj kakovostna in vrhunska vina ter tudi pokusite vrhunske penine, ki jih boste lahko odprli s sabljo, mošt in 6 izbranih vin ob siru, kruhu in slanikih. Idilična krajina zasajena z vinogradi in starimi zidanicami na grebenih vas bo očarala!

Zlati Grič se ukvarja s pridelavo grozdja in vina kot glavno dejavnostjo, ob tem pa v svoji ponudbi nudi še storitve na golf igrišču in vadišču ter gostinske storitve v Gostilni Grič. Grozdje iz katerega donegujejo žlahtna vina, zraste na prvovrstnih vinogradniških legah, na katerih je tradicija pridelave stara že več kot osemsto let. Pridelujejo samo kakovostna in vrhunska vina, zato tehnologija pridelave grozdja temelji na minimalnih obremenitvah trte in na okolju prijazni pridelavi. V idiličnem okolju vinogradov leži igrišče za golf. Zaradi naravnih danosti je primerno razgibano in v celoti obdano z vinogradi. Gostilna Grič je urejena v stari zidanici v osrčju vinogradov tik nad golf igriščem. Ima 100 sedežev v lokalu in 100 na terasi.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!