Borilne veščine za moške in ženske! - 60 % na mesečno karto za vadbo: ali kickboks K1 (3x na teden) ali jeet kune do oz. cestna samoobramba (2x na teden) ali ženska samoobramba (2x na teden) v Templju borilnih veščin Makoto!

Plačajte 19,90 € in osvojite izbrano borilno veščino, v vrednosti 50 €.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-60%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Izberite svojo borilno veščino!
Kickboks je usklajena zmes boksa in nožnih tehnik prevzetih iz drugih veščin (karate, savate, itd.). Izvira iz ZDA in je med najmlajšimi borilnimi veščinami (70 leta). Danes je med najpopularnejšimi borilnimi športi in  velja za šport, kjer se uporabljajo različne tehnike udarcev in gibanj, podobno kot pri standardnem boksu.

Samoobramba, ki jo učijo v templju borilnih veščin Makoto temelji na Jeet kune do-ju, ki je princip borbe, ki ga je leta 1967 ustvaril legendarni Bruce Lee. V JKD ni pravil in klasifikacije tehnik. Osvobojen je vseh vzorcev, metod in stilov. Je zelo učinkovita metoda samoobrambe, za katero ni potrebna ne moč kot tudi ne naporen trening. Lepota JKD-ja leži v njegovi enostavnosti, saj se ga lahko nauči prav vsak in to v kratkem času. O njegovi učinkovitosti pa priča tudi dejstvo, da je v Ameriki učenje JKD obvezen del treninga ter usposabljanja agentov FBI.

Poznavanje samoobrambe kot borilne veščine, ki morebitni žrtvi nasilja nudi možnost izhoda iz nastale nasilne situacije, je lahko neprecenljivo, saj gre za življenje. Poznavanje različnih tehnik, gibov, prijemov in praktičnih nasvetov bo omogočilo rešitev iz napada oz. situacije. Dobili boste večji in boljši občutek varnosti, predvsem pa zaupanja v sebe in večjo samozavest. Morda boste ugotovile, da so prav borilne veščine kot samoobramba tisto, kar vam v vsakdanjem življenju manjka.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!