Kraljevska sprostitev! - 52 % na Kraljevi ritual Rajawatu: eterična kopel stopal + 60-minutna sprostitvena masaža za telo in duha s toplimi aromatičnimi kamni v Lepotnem studiu Tempus!

Plačajte 38,40 € za sprostitveno kopel in masažo, v vrednosti 80 €.

38,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-52%
Prihranek:
41,60 €
 
 

Sprostite telo in duha!
Rajawatu, v balinezijskem jeziku pomeni „Raja“-kralj in „Watu“-kamen. Je kraljevski ritual s toplimi, aromatičnimi, masažnimi kamni, ki so narejeni
individualno za vsako stranko. Masaža s toplimi aromatičnimi kamni pomirja tako telesno, kot čustveno. Nežno aktivira blokirane energijske poti in čakre, tako da življenska energija enakomerno preplavi telo. Rajawatu je prvenstveno namenjen hrbtnemu, ramenskemu in vratnemu delu telesa, ker pa je hrbtenica s celim telesom povezana s hrbtenjačnimi živci, tretma preko nje neposredno in sorazmerno deluje na celo telo.

Pri rajawatu ritualu se med kopeljo stopal izvaja masaža zatilja in hrbta, med tem ko stranka sedi. S tem stranko sprostijo in ji preženejo vse dvome v rajawatu ritual. S ciljano masažo ramen in zatilja stranki odženejo prve napetosti in jo pripravijo na prejem masaže s toplimi,
aromatičnimi kamni. Tako lahko stranka popolnoma občuti celoten pozitiven učinek masaže. Med masažo stranka uživa med menjajočimi se prijetnimi masažnimi gibi, z rokami in masažnimi kamni. Topla sprostitev z aromatičnimi kamni in celostno delovanje eteričnih esenc. Topli aroma-masažni kamni svojo blagodejno toploto izžarevajo na refleksne točke na stopalih in dlaneh, ter nežno aktivirajo poti meridianov od temena glave, do križnice. Tam pozvročijo transformacijo vlažilnega aroma-balzama. S čudovitim pomarančnim vonjem in pastelno barvo je negovalni balzam sestavljen iz čistega pomarančnega olja in ogljikovih hidratov. Zaradi teh povezav je ta vlažilni balzam idealno masažno sredstvo. Sladki negovalni kristali aroma-balzama se stopijo in počasi, s toploto kamnov prodrejo globoko v koži in mišičje. Skozi transformacijo negovalnih kristalov je na koži prosoten viden negovalni efekt.

Učinki rituala:
• Pospešitev krvnega obtoka in prenosa toplote, tkivo dobi večjo sposobnost absorbcije kisika in boljšo obskrbo s hranilnimi snovmi
• Odplavljanje škodljivih snovi
• Telesne in čustvene napetosti se sprostijo
• V telesu se aktivira pretok energije
• Vzpodbudimo čakre
• Poživimo funkcije telesa
• Pomirimo duha

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev!

Super cena
Oseb: 2
Žalec, Slovenija

Romantična masaža v dvoje z zlatim oljem, Salon Sprostilni kotiček

Popolna masaža za boljše počutje!

-50%
Oseb: 1
Škofja vas, Slovenija

Tečaj maderoterapije v masažnem salonu Harmonija

Nova znanja za nove priložnosti!