Pomoč pri boju z maščobo! - 50 % na dvojno pakiranje (2x 60 kapsul) prehranskega dopolnila healthPharma Ultra Diet CLA (konjugirana linolna kislina) v spletni trgovini KupujZdravo.si. Zadostuje za 10 do 20 dni.

Plačajte 17,22 € za prehransko dopolnilo, ki pomaga pri boju z maščobo in pri povečanju mišične mase, v vrednosti 34,44 €!

17,22€
    Kupi kupon
Vrednost:
34,44 €
-50%
Prihranek:
17,22 €
 
 

Ne iščite čarobnih tabletk, kapsul ali napojev za hujšanje. Uporabite Ultra Diet CLA, katere glavna sestavina je konjugirana linolna kislina (CLA), ki pomaga v boju z maščobo.
Vse vidike učinkovanja CLA v organizmu še raziskujejo, so pa prav gotovo večplastni. CLA vpliva na presnovo maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin, na dušično razmerje v telesu, na tvorbo eikozanoidov, citokinov in prostaglandinov (specifičnih, hormonom podobnih beljakovin, ki uravnavajo vnetne procese in delovanje imunskega sistema), prav tako uravnava tudi delovanje nekaterih rastnih dejavnikov, sodeluje v oksidativnih procesih in vpliva na metabolizem celice. Iz izsledkov študij so razvidni spremembe telesne strukture, zmanjšanje telesne maščobe, povečanje mišične mase ali hkratno povečanje mišične mase ob izgubi telesne maščobe.

Eden mogočih načinov učinkovanja CLA pri pospeševanju izgubljanja telesne maščobe je vpliv na učinkovanje encima lipoprotein lipaza, ki je odgovoren za transport in kopičenje maščob v telesu. Drugi mogoči način je spodbujanje porabe skladiščene maščobe za energijo in blago spodbujanje rasti mišične mase. Ker je mišična masa metabolično aktivno tkivo, potrebuje energijo za ohranitev in delovanje, kar pomeni večjo porabo kalorij tudi v mirovanju, in ne le pri vadbi. Naslednji mogoči mehanizem je učinkovanje na inzulinske receptorje na celici. Ker izboljša občutljivost receptorjev, telo izloča manj inzulina in tako preprečuje skladiščenje maščob. V nekaterih študijah se je CLA izkazala tudi kot blag antiestrogen, kar bi lahko bil še en od mogočih mehanizmov učinkovanja na maščobne celice.

Zanimiv učinek CLA je občutna lokalna redukcija telesne maščobe, predvsem v predelu pasu in stegen pri ženskah ter v predelu trebuha pri moških. Navadno kaže abdominalna maščoba zmanjšano inzulinsko občutljivost celice, kar pomeni, da telo za normalno presnovo izloča preveč inzulina.CLA ni instant terminator maščobe. Pričakovana izguba maščobe na letni ravni je približno devet odstotkov, prirast mišične mase pa okrog dva. Zanimiva pa je ugotovitev, da so uporabniki CLA po končani dieti manj verjetno spet pridobili izgubljene kilograme, če pa že, so bili pridobljeni predvsem zaradi prirasti nove mišične mase in manj zaradi maščobnega tkiva. CLA nikakor ni hitra rešitev za ljudi, ki bi radi izgubili odvečno telesno maščobo, še manj pa za tiste, ki bi radi izgubili preveliko telesno težo brez spremembe življenjskega sloga. Če pa ste pripravljeni kaj storiti za svoje boljše počutje, vam bo CLA pri tem zagotovo pomagala.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!