Nov koncept vadbe za ženske.- 67 % za učinkovito Vadbo na kvadrat: naredite nekaj zase, razgibajte se in ob tem shujšajte, preoblikujte telo in se znebite celulita 4x hitreje!

Plačajte 9,90 € za revolucionarno vadbo na inovativnih napravah z vakuumom in infrardečo svetlobo, v vrednosti 30 €.

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-67%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Vam ni za skupinske vadbe in fitness, raje vadite sama, morda s prijateljico v intimnem, mirnem in prijetnem okolju potem bo skrajni čas za obisk Vadbe na kvadrat v Kranju.

Vadba na kvadrat je izjemno učinkovit koncept vadbe za ženske vseh starosti. Tiste, ki bi rade preoblikovale svoje telo ali shujšale s pomočjo učinkovite telesne vadbe in tistim, ki bi rade naredile nekaj za svojo fizično kondicijo, zdravje in nenazadnje počutje.

Vsaka telesna vadba izboljšuje telesno pripravljenost, vendar naporni urniki le redko komu dovoljujejo dovolj časa za učinkovito vadbo, ker boste v Vadbi na kvadrat v krajšem času naredili več, bo odslej to veliko lažje.

Vadba deluje na principu Vacu- Therm naprav, ki združujejo telesno vadbo, infrardečo svetlobo in vakuum. Tako vakuum kot tudi IR svetlobo že nekaj časa uporabljajo tako v pasivnih kot tudi aktivnih terapijah za preoblikovanje telesa in izboljšanje stanja celulita. Kombinacija obeh pa je popolna novost na tržišču. Vakuum in infrardeča svetloba skupaj povečata prekrvavitev za do 70 %. Povečana krvna cirkulacija močno izboljša dotok sveže krvi in kisika na prizadeta mesta in ker telo vedno najprej razgradi maščobo na dobro prekrvavljenih mestih maščobno tkivo po vadbi na napravah izgoreva do štirikrat hitreje.
Posledično telo postane bolj skladno, kondicija se izredno izboljša, manj je celulita, koža je na splošno bolj prožna, čvrstejša, gladka, mehka in napeta, ob primerni prehrani pa se bo rezultat pokazal tudi na tehtnici.
Prednost Vadbe na kvadrat pa je tudi v tem, da lahko izjemne rezultate dosežete v krajšem času, saj infrardeča svetloba globinsko segreje tkivo kar ogreje telo in tako ogrevanje, ki je sicer potrebno pred začetkom vsake vadbe odpade, le to pa močno skrajša samo vadbo.
Za vadbo se je potrebno naročiti, svetujejo vam, da se naročite čim prej saj si le tako lahko zagotovite termine, ki vam najbolj ustrezajo. Svetovali vam bodo kateri aparati so za vas najprimernejši in seveda odgovorili bodo na vsa vaša vprašanja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Kranj, Slovenija

Maderoterapija za preoblikovanje telesa

Ne spreglejte ostalih opcij med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!