Dostop do pravnih informacij! - 94 % popusta na mesečno naročnino na portal Tax-Fin-Lex z vso veljavno zakonodajo (čistopisi), sodno prakso, davčnimi in finančnimi informacijami + 2 meseca gratis naročnina!

Plačajte 5,94 € za mesečni dostop do pravnih informacij (slovenske zakonodaje v obliki čistopisov, sodnih odločb slovenskih sodišč, člankov strokovnih publikacij) ter davčnih in finančnih informacij (člankov, nasvetov, obrazcev), v vrednosti 99 €!

5,94€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,00 €
-94%
Prihranek:
93,06 €
 
 

Ste že večkrat iskali zadnje veljavno besedilo kakšnega zakona ali predpisa, ki ste ga nujno potrebovali, pa ga niste našli? Morda vas je zanimala
sodna praksa, saj ste se znašli na sodišču in ne veste, kaj lahko pričakujete? Ali pa potrebujete tovrstne informacije pri svojem delu?

Spletni portal Tax-Fin-Lex omogoča dostop do dnevno ažurne zakonodaje v polnem besedilu (čistopisi) in do vrste drugih informacij s pravnega, davčnega in finančnega področja. Je osrednje mesto v Sloveniji, kjer ste kot uporabnik dnevno seznanjeni z novimi predpisi, ki pričnejo ali prenehajo veljati, s sodno prakso sodišč, z aktualnimi temami in članki na davčnem in finančnem področju ter z vrsto drugih koristnih informacij, ki jih potrebujete v zasebne ali poslovne namene.

Poslanstvo in vizija portala Tax-Fin-Lex je postati osrednje mesto na slovenskem spletu, kjer bodo lahko uporabniki dobili vedno aktualne in ažurne informacije iz davčnega, finančnega in pravnega področja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Lovran, Hrvaška

Krasen družinski oddih v Hotelu Excelsior 4* v Lovranu

Aktivnosti, zabave in sprostitve poln oddih za vso družino! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Zimski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Zimski oddih v najlepše okrašenem mestu! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Lendava, Slovenija

Sproščen oddih v dvoje s polpenzionom v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pohorje, Slovenija

Krasen oddih v Grand hotelu Bellevue 4* na Pohorju!

Otrok do 9,99 let GRATIS! Vrednost kupona je 60,00 €. Razliko 240,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostalih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Poreč, Hrvaška

POMLAD! Oddih v apartmajih Park 4* v Poreču z uporabo Wellness in SPA centra!

Novi apartmaji Park, ki so naravnost popolni za družino ali skupino prijateljev, ležijo v razkošnem mediteranskem parku znotraj resorta z istim imenom. Tudi hišnim ljubljenčkom so prijazni.