Svilena koža brez madežev in gub! - 50 % na nego obraza Clearing (45 min) z vrhunskimi izdelki Marzia Clinic: površinsko čiščenje in piling + maska + masaža obraza in dekolteja + nanos kreme + gratis masiranje rok v Kozmetičnem salonu Il'Tesoro!

Plačajte 17,50 € za revolucionarno nego in recite madežem stop, v vrednosti 35 €.

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Recite madežem stop in si privoščite revolucionarno nego v kozmetičnem salonu Il'Tesoro. Med samo nego vam bodo poleg vsega razvajanja gratis zmasirali roke,tako boste domov odšli sproščeni in prenovljeni. Nego bodo pričeli s površinskim čiščenjem in pilingom naenkrat, nadaljevali jo bodo z masko in zaključili z masažo obraza in dekolteja ter nanosom kreme. Izdelki vsebujejo naravne komponente in funkcionalne sestavine,ki vedno zagotavljajo najboljše rezultate z upoštevanjem fiziološkega ravnovesja kože. Nega je sestavljena posebej za takojšnje učinkovanje proti nepravilnostim na koži, kot so pigmentni madeži, sestavine pa vsebujejo izvlečke iz morske vode, ki sinergično delujejo na 5 različnih stopnjah: - upočasnijo sintezo melanina -ščitijo pred oksidacijo in zmanjšajo gube -nežno luščijo in pospešijo svetlilno delovanje -ustvarijo mat videz, ki poenoti ten kože -so UV blokatorji. Izdelki so bili na Kitajskem ocenjeni za najboljše svetline izdelke v kozmetični industriji. Sicer pa je Marzia Clinic Italijanska znamka kozmetičnih izdelkov za obraz in telo, ki deluje po holističnih metodah, celostno in naravno.

Lokacija salona je v središču Domžal in nudi veliko možnosti parkirnih prostorov v okolici salona. V primeru nakupa nege obraza clearing vam bodo ob prihodu v salon podarili še 5 € popusta za katerokoli nego obraza ali telesa. V salonu boste imeli možnost kupiti izdelke za domačo uporabo, s katerimi boste nadaljevali terapijo proti madežem, seveda pa so na voljo tudi za razna svetovanja.

V središču lepote vas bodo razvajali z različnimi negami obraza,ki temeljijo na naravni kozmetiki Marzia Clinic in učinkovitem delovanju. Vas v svet masaž popeljali s klasično ročno masažo, refleksoconsko masažo, limfno drenažo, masažo z aromaterapijo, masažo z marmeladami in za posladek masažo s tibetanskimi zvonovi. Telo si boste lahko oblikovali z vibracijsko vadbo in si privoščili čudovite nege telesa, ki pomagajo pri hujšanju in boljšemu izgledu kože in počutju nasplošno. Za vas imajo v ponudbi tudi SPA pedikure in manikure, depilacijo z voskom - vse po ugodnih cenah. S pomočjo vrhunske italijanske kozmetike, profesionalnim delom in sodelovanjem s strokovnjaki iz Italije bodo poskrbeli,da se boste pri njih počutili čudovito.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENA MASAŽA!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

35 minutna nega obraza (masaža obraza + oblikovanje obrvi) v sobi lepote LiLa

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!