Nepozabno in pisano otroško doživetje! - 50 % na čarobni svet zabaviščnega parka Bumbar: vstopnina + Bumbar palačinka!

Plačajte 2,95 € in popeljite vašega otroka v svet gusarjev in bumbarjev, v vrednosti 5,90 €.

2,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,90 €
-50%
Prihranek:
2,95 €
 
 

Juhuhu, se spomnite otroških let? Brezskrbnega tekanja, padanja na glavo, igranja razbojnikov, lovljenja in skrivanja. Časov, ko so nas starši brez strahu spustili na igrišče, ko smo bili najboljši prijatelji v z vsemi otročki v soseski in smo stanovali v hišicah na drevesih? Bi radi svojemu srčku privoščili isto?

Ah, kaj sploh sprašujemo. Spakirajte oblačila, ki jih nikakor ni škoda in se odpravite proti Mariboru, v Bumbar park, ki je največji pokriti otroški park v Sloveniji! Namenjen je sproščeni zabavi za otoke in starše na več kot 2000 m2 pokritih in 2500 m2 zunanjih površin. Našli boste izjemno veliko različnih igral za otroke vseh starosti - od najmlajših, pa do tistih, starih 12 let. Naj vam prišepnemo, da je glavni gostitelj Bumbar parka prijazna maskota, ki velja za velikega prijatelja otrok in s katerim se lahko tudi družite. Poskrbeli so tudi za vas, starši, za tisti čas, ko se ne boste borili v družinskih dvobojih na igralnih avtomatih. V Bum baru se lahko sprostite, poleg pijače in sveže pripravljene hrane pa so vam na voljo tudi revije ter brezplačni internet.

Naj vas nostalgija odnese v zabaviščni park Bumbar. Ne samo na obisk, lahko pridete praznovat tudi rojstni dan vašega nadebudneža ali pa si rezervirate prostor za piknik na veliki Bumbarjevi letni terasi. Psssst! Nikomur ne bomo povedali, da parka ne boste obiskali samo zaradi vaših otrok :)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!