Oktobra na zeleni otok Mljet! - 50 % na 6-dnevni oddih: 5x nočitev s polpenzionom (zajtrk, večerja) v Hotelu Odisej*** + ogled nacionalnega parka + ladjica na otok Sv. Marije + pohod na Montekuc + aktivnosti z animatorjem agencije Ojla!

Plačajte 109 € za aktivni oddih na lepem otoku, v vrednosti 220 €.

Mljet 6 dni -50%
Mljet 6 dni -50%
109,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
220,00 €
-50%
Prihranek:
111,00 €
 
 

Košček raja vas čaka na Mljetu, tudi v jesenskih dneh!
Bivali boste v Hotelu Odisej***,
ki se nahaja v naselju Pomena in je hkrati tudi edini hotel v Nacionalnem parku. Nekaj minut hoje od hotela sta dve slani jezeri, ki predstavljata znamenitost otoka in sta zelo priljubljena za kopanje, saj nudita vrsto različnih, majhnih plaž, tako da lahko vsak najde kotiček samo zase. Tudi oktobra lahko naletite na lepe, sončne dneve :)

Tokrat si boste lahko ogledali čudovit nacionalni park z lokalnim vodnikm, se z ladjico popeljali na otok Sv. Marije, se sprehodili na vrh Montekuc in se udeležili številnih zabavnih aktivnosti z animatorjem. Jesen na morju je lahko ravno tako prijetna kot poletje :)

O hotelu:
Plaža: Oddaljenost od plaže 10 m, kamnita, ob hotelu betonirana, brezplačni ležalniki in senčniki, priljubljeno je kopanje na Malem jezeru - od hotela oddaljen 400 m.
Bivanje - sobe: Klima, prha/wc (obnovljene kopalnice), fen, sat TV, minibar, del sob ima balkon, pogled na morsko stran ali park, možnost dodatnega ležišča (kavč na razteg), možnost otroške posteljice (doplačilo na licu mesta).
Restavracija: Klimatizirana restavracija s pokrito teraso s pogledom na morje - polpenzion – bogat samopostrežni zajtrk ter večerja.
Hotelska ponudba: Klimatizirani skupni prostori, recepcija, restavracija, aperitiv bar, taverna, dvigalo v glavni zgradbi, terasa z žarom, betonirana površina za sončenje, zunanji bazen za otroke z morsko vodo, brezplačni ležalniki in senčniki (omejeno število), možnost priveza za manjše plovilo, parkirišče, možnost uporabe sefa in pranje perila, igralnica, dvorana za biljard, menjalnica, manjši wellness, fitnes (brezplačen za hotelske goste), savna, usluge beauty centra za doplačilo (masaže, manikura, pedikura).
Športna ponudba: Kanu, kajak, kolesarstvo, potapljanje, deskanje, šola deskanja, ob obali mljetskih jezer se razprostira tudi 12 km dolgasprehajalna steza, ki je namenjena sprehajalcem in kolesarjem.
Domače živali: dovoljene ob predhodni potrditvi v agenciji.
TA OJLA vas tudi vabi na vesele izlete Obiranje oljk na Korčuli z obiskom pri Vinku Cocetu in na veselo Martinovanje v prekmurju.Več na:http://www.ojla.si/izleti-potovanja/enodnevni-izleti/prisel-bo-sveti-martin in :http://www.ojla.si/izleti-potovanja/vecdnevni-izleti/obiranje-oljk-mandarin-sosedov.



Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
NOVO Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!