Za mladostni izgled vašega obraza! - 67 % na popolni paket za sijoč videz (10x 40 min): 5x lasersko fotopomlajevanje gubic + 5x maska za obraz v Lepotnem studiu Bambo!

Plačajte 165 € in pocrkljajte obraz s čudovitimi tretmaji, v vrednosti 500 €.

165,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
500,00 €
-67%
Prihranek:
335,00 €
 
 

Si kdaj želite, da bi obstajal eliksir večne mladosti? S fotopomlajevanjem je bil narejen odličen približek! S to metodo namreč povrnemo koži mladosten in zdrav videz na neagresiven in varen način. Je proces, ki z večkratnimi ponovitvami dokazano tonizira kožo in s tem daje mladostni videz. V primeru pomlajevanja laserska svetloba posredno spodbuja celice, ki proizvajajo kolagenska vlakna, medcelične beljakovine in zaviralno učinkujejo na encime, ki razgrajujejo kolagen. Končni učinek je tonizirana, gladka koža. Za še večji učinek pa popolna nega kože na obrazu, ki jo bodo prilagodili vašemu tipu kože!

Lepotni studio Bambo je oaza za odlično počutje vašega telesa in duha. Z raznovrstno ponudbo nege telesa, nege obraza in pestrimi masažnimi storitvami, vas pričakujejo na Pristaniški 2 v Kopru. Popolni sproščenosti se lahko predate od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00 uro ter ob sobotah med  9.00 in 12.00 uro, ob nedeljah in praznikih pa imajo zaprto. Vstopite v svet, kjer boste ponovno pocrkljali svoje telo, si povrnili potrebne energije in salon zapustili kot prerojeni. Razvajanje je IN!

Pozdravljene, mladenke :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

-62%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anticelulitni program (10 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!