Vzgojite svojega psa na pravilen način! - 50 % na treniranje oz. prevzgojo psa (5x 45 min), kjer vam pomaga Branimir Miklobušec, vrhunski strokovnjak na področju treniranja psov!

Plačajte 62,50 € za individualni trening poslušnosti + pomoč pri odpravljanju vedenjskih težav + vzgoja in socializacija psa + učenje psa vaje obrambe + učenje lastnika odnosa do psa + učenje psa čuvaja, v vrednosti 125 €.

62,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
125,00 €
-50%
Prihranek:
62,50 €
 
 

Vam je šolanje odveč ali nimate časa, vaš pes pa potrebuje nekaj vzgoje? Bi svojega psa šolali individualno v domačem okolju? Potem ne oklevajte in pokličie vrhunskega strokovnjaka na tem področju!

Mednarodno priznani trener Branimir vam bo pomagal pri z individualnim treningom poslušnosti, pri odpravljanju vedenjskih težav, pri vzgoji in socializaciji psa in mladega psa, pri učenju psa vaje obrambe, vas pa bo naučil, kakšen je pravi odnos do vašega najboljšega prijatelja!

Branimirja Miklobušca psi ga spremljajo že vse življenje, doma so vedno imeli pse - nemške ovčarje, dobermane in nemške bokserje. S kinologijo se je aktivno začel ukvarjati pri svojih 20 letih, ko si kje upil rottweilerko. Z njo je naredil ISP - C in tekmoval na sledarski tekmi. KD Postojna da je napotila na izobraževanje in postal je inštruktor poslušnosti. V društvu je nato vodil tečaje. Udeležil se je še veliko seminarjev in se izobraževal ter postal marker in polagalec sledi. Danes ima več kot 20 let izkušenj učenja psov, sodeloval pa je tudi s policijo pri učenju policijskih psov in pomagal številnim znanim osebnostim!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!