Masažni užitki po izbiri! - 50 % na 60-minutno masažo po izbiri v masažnem salonu Masaže bogastvo zdravja!

Plačajte 17,50 € in izberite svojo masažo: ročna limfna drenaža ALI klasična švedska masaža ALI sprostitvena (antistresna) masaža ALI anticelulitna masaža, v vrednosti 35 €.

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Ohranite bogastvo zdravja z masažo in naj življenje postane prijetno! Masaža je edinstvena kombinacija dotika, ki krepi, sprošča in zdravi. Čudežni dotik, ki prenaša energijo z ene osebe na drugo vodi k samoozdravitvi, telo se sprosti in vrne v notranje ravnovesje.

Ročna limfna drenaža je tehnika oziroma terapevtska metoda, s katero odpravljamo odvečno tekočino iz medceličnih prostorov, razstruplja in prenavlja tkiva. Cilj ročne limfne drenaže je uravnovesiti tekočine v telesu.Dobro delovanje limfnega sistema je nujno za človekovo zdravje.
Učinki klasične masaže so telesne in duševne narave. Odpravlja napetost, preganja nespečnost, sprošča mišice, izboljša se sklepna gibljivost, vpliva na kožo, krvni obtok, tok limfe, hitrejše odplavljanje odpadnih snovi iz telesa, živčni sistem, podkožno maščobno tkivo, duševno počutje, torej učinkuje zdravilno.
Sprostitvena antistresna masaža se priporoča za sprostitev, osvežitev oz. poživitev. Je umirjajoča in stimulativna, pozitivna energija bo obnovljena, utrujenost pozabljena, zagon za nove podvige pa okrepljen. Eterična olja,ki v organizem prehajajo preko kože z masažo,izboljšajo imunski sistem, vplivajo na psiho.
Anticelulitna masaža je osredotočena na problematično področje, na predele, kjer se pojavlja celulit. V pomoč nam je olje proti celulitu, ki je bogata kombinacija aktivnih, naravnih snovi, ki delujejo anticelulitno. Koža postane odpornejša, gladka bolj elastična. Posledično je manj pomarančaste kože.

V pozitivno urejenem prostoru Masaž Bogastvo Zdravja, odmaknjeni od vsakodnevne naglice, stresa, napetosti, se prepustite razvajanju z masažo, ki vam bo povrnila dobro voljo, vas napolnila z pozitivno energijo ter poskrbela za sprostitev in krepitev vašega zdravja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!