Za mladosten izgled! - 70 % na Elite kisikovo nego obraza s kaviarjem z Oxycutan aparaturo + Tri Activ laser face (90 min) v Kozmetičnem studiu Elite!

Plačajte 34,50 € za anti-age nego obraza: površinsko čiščenje + piling + globinska nega + obdelava kože z Oxycuran napravo + kaviarjeva maska + masaža + oblikovanje obrvi + barvanje trepalnic + Tri Active laser, v vrednosti 115 €!

34,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
115,00 €
-70%
Prihranek:
80,50 €
 
 

Elite kisikova anti-age nega z Oxycutan aparaturo je naraven in učinkovit profesionalni kozmetični postopek za pomlajevanje kože, ki varno in uspešno nadomešča klasično vbrizgavanje kolagena. V globlje sloje kože dovaja molekularni kisik in sodeluje pri pospeševanju reprodukcije celic in proizvodnji kolagena in elastina. Negi je dodana bogata kaviarjeva maska, ki je znana po visoko učinkovitem odpravljanju gubic, spodbujanju nastajanja kolagena, obenem pa kožo bogato nahrani z vitamini in minerali. En tretma je sestavljen iz površinskega čiščenja obraza, pilinga obraza in dekolteja, globinske nege obraza, depilacije obraza in oblikovanja obrvi, obdelave kože s Oxicutan kisikovo aparaturo z vitaminskim serumom, prestižne kaviarjeve maske, masaže z antiage kremo, barvanja trepalnic.

Tri Active je rezultat nove tehnologije Deka, zasnovana na harmoničnem delovanju treh različnih metod, s katerimi lahko povrnemo normalno homeostatično stanje kože. Tretma je narejen za hitro odstranjevanje celulita z uporabo kombiniranega delovanja sistema lokalnega hlajenja masaže z ritmično aspiracijo in globoko laserske stimulacije. Delovanje laserja ob porastu limfatičnih sposobnosti stimulira krvni mikro obtok znotraj ven in arterij.
Učinek je viden že po prvem tretmaju. Za trajni učinek je potrebno minimalno 6 tretmajev

Poleg kozmetičnih storitev vam nudijo tudi frizerske storitve, kjer vam usposobljena ekipa frizerskih mojstrov s svojo kreativnostjo uredi pričesko in poskrbi za kvalitetno nego vaših las. Njihova kozmetika in barve bazirajo na naravnih sestavinah in tako v največji meri ohranjajo zdrav las in ga hkrati temeljito negujejo in ščitijo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki. Nudijo vam ureditev pričeske po najnovejših trendih; barvanje in posvetliltev las; barvanje trepalnic; klasično manikuro, UV3 tehnologija lakiranja Shellac; ličenje za vse priložnosti in še veliko več...

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!