Za čudovito pričesko po vaši meri! - 50 % na popolno frizersko storitev za ženske: umivanje las + modno striženje + fen frizura za vse dolžine las pri Frizerskih storitvah Samanta!

Plačajte 12,50 € za sijoče lase, v vrednosti 25 €.

12,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-50%
Prihranek:
12,50 €
 
 

Naj bodo razcepljene konice in neurejeni lasje končno le še slab spomin. V današnjem vse bolj hitrem načinu življenja, ter ob vseh obveznostih, ki jih imamo doma in v službi, vse pogostokrat namreč pozabimo nase. Med slednje pogosto spada poživitev naše pričeske, ki je še kako pomembna pri vsakodnevni urejenosti sodobne ženske. Obiščite frizerko Samanto.

Dober frizer je namreč tisti, ki se vam bo znal posvetiti in vam bo iskreno svetoval pri izbiri pričeske. Pri izbiri pričeske namreč ni pomembna samo njena oblika, ampak predvsem oblika vašega obraza, ki bo dala pričeski pravi izraz. Striženje je zato najbolje prepustiti strokovnjakom. Po profesionalnem striženju bo sledilo oblikovanje vaše prenovljene frizure s fenom, zato se le prepustite in odšli boste povsem prenovljeni!

Obračajte poglede in si zagotovite profesionalno in modno frizuro.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Škofije, Slovenija

HIFU - nekirurški lifting tretma za 1 osebo

HIFU terapija je najnaprednejši tretma! To je nova tehnologija, ki ima velik potencial da nadomesti tradicionalni kirurški facelift.

-62%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anticelulitni program (10 obiskov) v salonu Spa & Beauty Tea:

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Rafting na Gorenjskem (13 km)

Preizkusite nekaj novega in razburljivega!