Naučite se trikov dobre fotografije! - 51 % na 20-urno delavnico za obdelavo fotografij v programu Adobe Photoshop pri Fotosalonu!

Plačajte 98 € za pridobljeno znanje obdelave vaših fotografij s kvalificiranim Adobe Certified Instructorjem, v vrednosti 200 €.

98,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
200,00 €
-51%
Prihranek:
102,00 €
 
 

Naučite se obdelovati fotografije s profesionalnim programom Photoshop!
Da ne bi vaši posegi v fotografijo izgledali nadvse amatersko in posmeha vredno, se pridružite mnogim, ki prelepe fotografije le še olepšajo, jim vdihnejo še dodatno življenje in omogočijo, da noben opazovalec ne more ostati ravnodušen. Izborite si svoj prostor v vrhunski delavnici in se naučite profesionalne obdelave fotografij s Photoshop-om!

Predviden program tečaja
1. SREČANJE (fotografski del): Digitalni fotografski aparat (vrste, sestava, delovanje, razlike, kaj moram vedeti pred nakupom); Ločljivost, belina, digitalni šum in ostali pojmi; Gibanje, čas , objektiv, zaslonka, ekspozicija, ostrina, globinska ostrina, svetlobna jakost,..; Svetloba (meritev svetlobe, barva svetlobe, kontrast,..); Kompozicija, barva, prostor; Fotografski motivi in tehnike; Osnovna pravila, avtorske pravice; Praktičen preizkus fotografiranja – izlet v bližnjo okolico; Pregled izbranega materiala posnetega na izletu, analiza in ocena; Osnova obdelave fotografij (izrezovanje, popravljanje (kompozicije), pretvarjanje,..); Shranjevanje (arhiviranje) posnetega materiala; Tiskanje, pošiljanje fotografij.
2. SREČANJE: namen programa s kančkom zanimive zgodovine; shranjevanje in organizacija fotografij v Adobe Bridge; uporaba Camera RAW programa; najbolj kritična mesta programa (velikosti, barvni prostori ter profili); osnovne korekture in preverjanja fotografije v obdelavi (Levels, White balance in barvna korektura); pretvorba iz barv v črno-belo fotografijo (nekaj načinov); lejerji - plasti (vrste, uporabnost, prednosti in smotrna uporaba); izrezi (nastavitev proporca, popravljanje perspektive, ravnanje horizonta).
3. SREČANJE: povzetek najpomebnejšega iz prvih 2. srečanj; izdelava selekcij (Magic Wand, Lasso, Color Range, delo s selekcijo); maske (nastavljanje in uporaba); uporaba filtrov; poudarek na orodjih za ostrenje in mehčanje.
4. SREČANJE: barvne korekture; maske in selekcije; lejerji - plasti; ostrenje.
5. SREČANJE: povzetek najpomebnejšega iz tretjega in četrtega srečanja; kloniranje in brisanje motečih elementov; poti - paths (smoter in uporaba); osvetljevanje in zatemnjevanje delov fotografije (nekaj načinov); priprava akcij - actions (smoter, že pripravljene akcije); Dobra uporaba Liquify orodja (predvsem pri portretu).

Tečaj bo vodil Igor Rosina, dipl. fotograf in grafični oblikovalec, ki se s fotografijo ukvarja že od leta 1988, leta 2000 pa je preko Adobe Authorized Training Center (AATC) pridobil naziv Adobe Certified Instructor (ACI).
Fotosalon vas vabi na fotografske delavnice: kratki začetni tečaj, poročna fotografija, obdelava v programu Lightrom… in na foto potepe: pozabljena Bosna, Bavarski gozd, Toskana, Provansa … Več na : www.fotosalon.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!