70 % popusta na splošni slovar Založbe Rokus Klett, izbirate lahko med: angleško-slovenskim ali slovensko-angleškim ali nemško-slovenskim ali slovensko-nemškim slovarjem!

Plačajte le 14,90 € za neprecenljivi priročnik v vrednosti 49,65 € in se že sedaj oborožite s slovarji.

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,65 €
-70%
Prihranek:
34,75 €
 
 

Osvojite svet s Pons splošnimi slovarji!
Poskusite rešiti klasično vprašanje angleščini, na pravilen način povedati množino hobotnice (octopus) - je to octopi or octopuses? Hitro pobrskajte za besedo, ki jo imate na konici jezika ali pa zgolj obogatite domačo knjižnico z nepogrešljivimi splošnimi sodobnimi slovarji Založbe Rokus Klett: angleško-slovenski, slovensko-angleški, nemško-slovenski ali slovensko-nemški slovar!

Angleško-slovenski slovar (70.000 gesel na več kot 1.000 straneh): najaktualnejše besedišče s prevodi in primeri rabe; tematski okvirčki s koristnimi angleškimi frazami; ilustrirane barvne strani s tematskim besediščem; kratek pregled angleške slovnice; seznam nepravilnih glagolov; vzorci pisem v slovenščini in angleščini ter drugi uporabni dodatki.
Slovensko-angleški slovar (70.000 gesel na več kot 900 straneh): okvirčki s koristnimi informacijami; ob geslu v angleščini ilustrirane barvne strani s tematskim besediščem; kratek pregled slovenske slovnice v angleščini; seznam angleških nepravilnih glagolov; tabele števnikov, ulomkov in merskih enot; vzorci pisem v slovenskem in angleškem jeziku ter drugi uporabni dodatki.
Nemško-slovenski slovar in (70.000 gesel na več kot 950 straneh): upoštevane spremembe nemškega pravopisa iz marca 2006; gesla obarvana z modro barvo za boljšo preglednost; najnovejše nemško besedišče (prevzete besede iz angleščine, slengovski izrazi ipd.); vsebuje tudi avstrijsko in švicarsko besedišče; okvirčki z dodatnimi razlagami gesel; okvirčki z zanimivimi podatki o nemško govorečih deželah. Slovar vsebuje tudi: ilustrirane barvne strani s tematskim besediščem vzorce pisem (v nemščini in slovenščini) kratek pregled nemške slovnice seznam nemških nepravilnih glagolov seznam uporabnih fraz preglednico regionalne razdelitve nemško govorečih dežel in Slovenije z glavnimi mesti.
Slovensko-nemški slovar (70.000 gesel na več kot 950 straneh): upoštevane spremembe nemškega pravopisa iz marca 2006; gesla obarvana z modro barvo za boljšo preglednost najnovejše slovensko besedišče (prevzete besede iz angleščine, slengovski izrazi ipd.) vključeno tudi avstrijsko in švicarsko besedišče okvirčki z dodatnimi slovničnimi razlagami; uporabni tematski dodatki. Slovar vsebuje tudi: ilustrirane barvne strani s tematskim besediščem vzorce pisem (v nemščini in slovenščini); kratek pregled slovnice; seznam nemških nepravilnih glagolov; seznam najpogostejših bsedenih zvez in govornih iztočnic; preglednico; regionalne razdelitve nemško govorečih dežel in Slovenije z glavnimi mesti; tabele števnikov, ulomkov in mer.

Pons slovarji - pravi za vas!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
NOVO Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!