Naj vas ujame Michel Teló v Puli! 50 % popusta na koncert Michela Tela v Areni Pula v petek, dne 17. 08. 2012 ob 21h! Ponudba velja za prosto izbiro stojišč in sedišč!

Plačajte 13,25 € za koncert brazilske pevske zvezde, latino ritmov in uživanje ob uspešnici Ai Se Eu Te Pego, v vrednosti 26,50 €!

13,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
26,50 €
-50%
Prihranek:
13,25 €
 
 

To poletje ujemite Michela Tela v Puli!  
Poleti boste v Puli lahko »ujeli« najbolj zaželenega brazilskega pevca, ki je ogrel srca mladenk po vsem svetu, njegovo besedilo pa odmeva dobesedno povsod. 17. avgusta 2012 bo Michel Teló nastopil v legendarni Areni Pula. Vsekakor spektakularni koncert poletja, ki ga ne smete zamuditi!
 

“Nossa, nossa,  Ai se eu te pego ...” je besedilo ene najbolj prepoznavnih skladb, ki jo je moč slišati na vseh radijskih postajah in je postala že prava himna.
V drugi polovici leta 2011 mu je uspel velik preboj na mednarodno glasbeno sceno s hitom Ai, Se Eu Te Pego. Skladba je bila hit na vseh brazilskih radijskih postajah, v svet pa sta jo ponesla slavna nogometaša Christiano Ronaldo iz španskega Real Madrida in Neymar iz brazilskega Santosa, ki sta vztrajala, da so njuni oboževalci na to skladbo plesali posebno koreografijo. Od tu dalje je bila usoda skladbe Ai, Se Eu Te Pego zapečatena in skladba je osvojila svet.   
Michel Teló bo v Areni Pula nastopil 17. avgusta 2012. Ujemite Michela na koncertu poletja! Zagotovite si svojo vstopnico že zdaj!

Michel Teló se odpravlja na koncertno turnejo po Braziliji, Latinski Ameriki in Evropi, med drugim se bo ustavil v sosednji Hrvaški, poleg hita Ai, Se Eu Te Pego bo predstavil tudi balade iz najnovejšega DVD-ja Michel Na Balada: Humilde Residência, Coincidência in Eu Te Amo e Open Bar, ki imajo prav tako veliko ogledov na YouTube-u. Vse kar lahko pričakujete je nepozabni večer obarvan z vročimi brazilskimi ritmi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
NOVO Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!