Fotopomlajevanje obraza z visokoenergetskim laserjem Pro Elite! - 81 % na vrednostni bon za nekirurški lifting obraza po izbiri: odpravite gube, aknasto kožo in brazgotine, žilne nepravilnosti, sončne pege ali ostale pigmentacije v Studiu Lotos! Kuponi unovčljivi do 29. 6. 2013!

Plačajte 149,90 € za bon v vrednosti 800 in osvežite vaš videz z vrhunsko napravo, ki se ponaša z medicinskim certifikatom!

149,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
800,00 €
-81%
Prihranek:
650,10 €
 
 

Naše drage dame! Ste naveličane malih drobnih nepravilnosti, ki vam majajo samopodobo in vašo samozavest? Bi se rade pomladile in osvežile svoj obraz ter omilile posledice staranja? Bi si končno rade nekaj podarile, ker se cenite in se imate rade? Veste, da si zaslužite biti zadovoljne, samozavestne in regenerirane ? Z vami je Studio Lotos, ki vam bo pomagal na poti do popolnega zadovoljstva :)

Pro Elite je najnovejši visokoenergetski laser, ki ima tudi medicinski certifikat. Aparat se uporablja za estetske posege na obrazu in telesu, in je najnovejša tehnologija ki je bila tudi predstavljena na sejmih v Parizu, Beogradu in Zagrebu in je po ocenah strokovnjakov najvišji dosežek ki ga v tem trenutku premore kozmetična industrija. Poleg uspešnega odstranjevanja temnih, svetlih, rdečih in končno tudi sivih dlačic, se aparat uspešno uporablja tudi za svež, pomlajen videz obraza in telesa. Fotopomlajevanje obraza, nekirurški lifting obraza, gube in gubice, aknasta koža, brazgotine kot posledica aknaste kože, žilne nepravilnosti na obrazu, sončne pege in ostale pigmentacije na obrazu, podočnjaki, rdeč nos in še in še.

Zaposlene v Studiu Lotos so med prvimi v Sloveniji, ki so uspešno zaključile usposabljanje in izobraževanje za delo in uporabo Pro Elite tehnologije in svoje znanje strokovno in profesionalno uporabljajo med različnimi tehnikami ki jih premore sodobna in moderna Pro Elite tehnologija.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!