Izberite vaš najljubši čaj! - 50 % na 2 čaja po izbiri (2x cca 0,55l): ali zdravilni ali pravi Mhai Diva ali sadni Mhai Diva v čajnici Adam in Eva!

Plačajte 2,5 € za 2 topla poživljajoča napitka po vaši izbiri, v vrednosti 5 €.

2,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
5,00 €
-50%
Prihranek:
2,50 €
 
 

Pozdravljen človek, vstopaš v rajski vrt Adama in Eve. Tukaj lahko izgubiš vse svoje bolezni in strahove. Tu lahko najdeš pot v nov srečen svet, poln ljubezni in topline. Na tebi je ali ga sprejmeš ali pa se vrneš v svoje trpljenje.

Prijetno, tiho in mirno okolje nudi veliko možnosti za srečanje s prijatelji, znanci ali poslovnimi partnerji. Prijetno vzdušje čajnice vas bo podpiralo pri vašem druženju ali sklepanju poslov. Adamova bela kava in Evina ledena kava sta njihovi zdravi posebnosti, ki vsebujeta pšenično kavo in sojino mleko.
Tokrat izberite svoj zdravilni čaj (npr. za boljše delovanje srca, boljši spomin, dobro počutje, proti holesterolu in še mnogo več) ali pa se odločite za čaje Mhai Diva, kjer boste lahko izbirali med pravimi ali sadnimi.
Ti čaji izvirajo pretežno iz Šrilanke, iz pokrajin "Nuwara-Eliya" in "Dimbula". Pri poznavalcih ima pokrajina "Nuwara-Eliya" za čaje podoben sloves kot Champange za francoska vina. Čaji Maidiva so pridelani tradicionalno, samo iz listov zelenega čaja in brez trdih delcev. So naravnih barv, bogate in prijetne arome ter popolnoma naravnega izvora.

Postavljeni v mirno, čisto okolje, med dva večja hirba, poraščena z vinogradi. Dovolite si priti v raj še pred smrtjo. Lahko pridete peš, s kolesom, avtobusom oz. vlakom in nato avtobusom št. 15 izpred žel. postaje v smeri Košaškega dola ali avtomobilom. V raju začutite mir in tišino. Pred čajnico je parkirni prostor in rajski vrt, ki vsako pomlad zaživi v zelenju, cvetju in ptičjem petju.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapija Microneedling za intenzivno osvežitev obraza in pomladitev videza!

Rezultati vidni že po prvi trepaiji!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Moravske Toplice, Slovenija

2-urni zasebni najem wellnessa in solna terapija v Moravskih Toplicah

Preženite napetost in si zagotovite popolno sprostitev!

Super cena
NOVO Maribor, Slovenija

Kompletno globinsko in kemično čiščenje avta

Vrednost kupona je 25,00 €. Razliko 100,00 € do polne cene (125,00 €) plačate direktno ponudniku.