Stopite na pot, ki bo dvignila vašo zavest! - 52 % na čiščenje in aktiviranje energetskih središč oz. kanalov s krya jogo in zvočno kopeljo (2h) v Plesnem mestu! Termin 1. 9. 2012.

Plačajte 12 € za uglašen duh v uglašenem telesu, v vrednosti 25 €!

12,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-52%
Prihranek:
13,00 €
 
 

Vabimo vas v zvok prvinskih glasbil! Glasba je bolj sveta kot katerakoli oblika umetnosti, ker je zmožna tako enostavno bitju dvigniti zavest. Zvok ne le slišimo, marveč občutimo z vsem bitjem. To pojasnjuje, zakaj lahko pomaga tudi gluhim.

Zvočna kopel je dogodek mnogih glasbil, ki se prepletajo s planetarnim gongom kot osrednjim nosilcem. Zvoka planetarnega gonga nikdar ne pozabimo. To je zvok oz. vibracija izvorov. Najlažji in najbolj učinkovit način komuniciranja s celicami je prek vibracij kot je zvok, saj so tako celice kot cello telo po večini voda, ki si zopomni vse. 
Tantra kryja se nanaša na kreativno energijo, ki domuje v vsakem človeškem bitju. Ta energija je ustvarjalna moč, ki vodi k osvoboditvi nerazrešene karme, k prebuditvi resnične narave človeka, k celostnosti in k sreči. Rezultate vaj začutimo takoj - prebujenje življenjske energije, moči, spremenjeno stanje zavesti in globok notranji mir. Odlična priprava na vstop v zvočno polje.

Po zvočni stvaritvi udeleženci opišejo občutke z besedami: lahkotnost, umirjenost, regeneracija, sproščenost, veselje, rast, mir, polnost, radost, vesolje, prvinskost, širjenje, zvok in več kot to... skratka “uglašena um in duh z uglašenim telesom.”

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Radovljica, Slovenija

Refleksna masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

-50%
Oseb: 1
NOVO Logatec, Prebold, Vremščica

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.