Čas je za pravega partnerja! - 59 % na 2-urno delavnico Govorica telesa za samske - spogledovanje na steroidih, kjer boste osvojili znanje, ki lahko spremeni življenje!

Plačajte 24,58 € in se naučite tehnik branja telesne govorice sogovornika, v vrednosti 59,90 €!

24,58€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,90 €
-59%
Prihranek:
35,32 €
 
 

Dame, kolikokrat se vam je že zgodilo, da kljub vašemu trudu, vaš izbranec kar ni in ni hotel pristopiti k vam in gospodje, kako pogosto se vam zgodi, da se zapletete v krasen pogovor z mično gospodično na koncu pa kljub temu ostanete brez telefonske številke?
Govorica telesa skupaj s tonom glasu in besedami samimi tvori komunikacijski trikotnik. Ljudje se prepogosto zanašamo zgolj na verbalni del, kar sicer odlično deluje v situacijah, ko je naš cilj sporočanje golih podatkov, kjer so občutki in čustva nepomembni. Ko smo pod stresom, pa kljub temu, da smo verbalno popolnoma pripravljeni, nastopijo težave, ob katerih se navadno sprašujemo, kaj jih povzroči, saj je naš govor bil pripravljen do potankosti.

Spogledovanje na steroidih v zgolj dveh urah razkrije prenekatero "skrivnost", povzroči prenekatero "razsvetljenje" pri udeležencih in iz vas naredi celostne komunikatorje, ki znajo svoje sporočanje prilagoditi vsaki situaciji.
Ste siti neuspešnega zapeljevanja? Si želite divje, božanske noči ali morda mirnega življenja v dvoje? Morda pa si želite preprosto uživati v dobri družbi ob dobri večerji in kozarcu dobrega vina? Želite izstopiti iz položaja popolne nemoči, kjer ste odvisni zgolj od sreče in vzeti življenje v svoje roke?
Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pozitivno, ne oklevajte – to je delavnica za vas.

Na delavnici se boste naučili tehnike branja telesne govorice sogovornika in tehnike nadzora in prilagajanja lastnih neverbalnih signalov temu, kar želimo sporočiti zavestno namesto podzavestno, tri nepogrešljiva znanja, ki omogočajo nepredstavljivo boljšo komunikacijo.
Poleg tega bomo odgovorili na naslednja vprašanja:
Je to le vljudnost ali simpatija?
Me želi le za eno noč ali celo življenje?
Sem zanjo zgolj denarnica ali sem ji res všeč?
Nikakor pa ne bomo izpustili bistvenega vprašanja – ali sem ji/mu všeč?
Udeležite se delavnice in z nekaj vaje postanite princese in princi komunikacije. Takrat bo dovolj zgolj srečanje pogledov in vse tegobe preteklosti bodo izginile. Če pa k temu dodate še nekaj sladkih besed …
Benjamin Ferreira je neverbalni komunikaciji v veliki meri posvetil zadnjih 9 let življenja in je prepričan, da vam lahko pomaga.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!