Posebna mega ponudba T-2! Paket T4 za zmagovalno leto: prve 3 mesece zgolj po 1€, ter dva meseca 50% popust (16,5 € / mesec)! Nagradna igra za vse kupce* kuponov: Philips 3D LED TV (117 cm)!

Ali ste že kdaj za storitve interneta, televizije, telefonije in mobilne telefonije skupno v petih mesecih odšteli zgolj 36 €?

Paket T4 le 3 €
Paket T4 le 3 €
3,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,00 €
-97%
Prihranek:
96,00 €
 
 

Internet, televizija, telefon in mobilni telefon - T4 združuje tehnologije prihodnosti v najbolj privlačnem paketu!
Četudi velja rek, da ženska podpira tri vogale hiše, vnašamo v vaš vsak dan bolj sodobno obarvano podpiranje vseh štirih vogalov s Paketom T4, s katerim  boste imeli neomejen dostop do interneta na VDSL ali optičnem omrežju, televizijo s standardnim televizijskim vmesnikom na VDSL omrežju in HDTV na optičnem; telefonski priključek ter naročnino na mobilno telefonijo.

Paketi T4: Štiri storitve na enem računu; enaka cena klicev s fiksnega in mobilnega omrežja; brezplačni klici znotraj T-2 omrežja; bogata izbira dodatnih TV programskih paketov. Preverite odlično ponudbo paketov že od 27,90 EUR na mesec*! Izkoristite prihranke T-2 naročnikov z brezplačnimi klici znotraj T-2 omrežja – tudi za mobilno telefonijo!
*Polna cena mesečne naročnine za T4 Start.    

Večje. Ostreje. Pametneje. Čas je za nov vrhunski Philips televizor. Z zmagovalnimi paketi T4 sodeluj v nagradni igri!

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste kupili* kupon sodelujete v nagradnem žrebu za  Philips 3D LED TV v vrednosti 880€. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 20. 8. 2012. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali T-2 d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu lahko sodelujete tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom "T2" na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre je T-2 d.o.o..

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRIPRAVA NA POLETJE za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

PREDPOLETNI ODDIH!

Vrednost kupona je 36,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (240,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Krasen morski oddih v Hotelu Admiral 4* v mondeni Opatiji

Doživite krasno pomlad v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Otrok do 11,99 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Pomladno sproščanje s polpenzionom v Lukovem domu na Kopah

POMLAD NA KOPAH!

Napolnite si baterije na zelenem Pohorju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Rabac, Hrvaška

Nepozabne počitnice v Camping Oliva 3* v Rabcu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
NOVO Rabac, Hrvaška

Družinski oddih v Valamar Girandella Maro Suites 5*

Vse po okusu vaših otrok! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.