Sprostite se ob Blatnem jezeru na Madžarskem! - 53 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi: 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Magaspart**, ki se nahaja tik ob jezeru! Kuponi so unovčljivi do 7. 7. 2013!

Plačajte 55,46 € za sproščanje po vaši meri, v vrednosti 118 €.

55,46€
    Kupi kupon
Vrednost:
118,00 €
-53%
Prihranek:
62,54 €
 
 

Dobrodošli na Madžarskem v Hotelu Magaspart! Hotel se nahaja na južni obali Balatonskega jezera, 120 km od Budimpešte, v mestecu Balatonföldvár. Oglejte si to prisrčno mestece, sploh ulico kjer se nahaja hotel, saj skriva ogromno zgodovinske dediščine iz 19. stoletja.
Hotel je preprost, družinsko voden, z manjšo sprejemnico namesto recepcije, kjer vas pričaka prijazna upraviteljica in vam izroči ključe. Okolica je zelena, s pogledom na jezero Balaton (le 5 - 10 min hoje do jezera s travnato - peščeno plažo, ki je zelo primerna za otroke). Zajtrk je okusen, a precej preprost, na manjšem samopostrežnem hladnem bifeju vas bo pričakal svež kruh, salame, sir, maslo, marmelada, jogurti, topli napitki in zelenjava, na mizi pa sveže pekovsko pecivo. Zajtrkuje se na senčni terasi s pogledom na vrt ali v jedilni sobi. Sobe so preproste in skromno opremljene, namenjene nezahtevnim gostom, ki se na potovanje odpravijo primarno z namenom aktivnega dopusta, izletov, kopanja v jezeru ali športnih aktivnosti. Lokacija je odlična za sprehode, rolanje, kolesarjenje. Do Siofoka, mesteca nočnega vrveža, štandov, diskotek in zabave je le 10 min vožnje z avtom.

Ne bi radi zgolj poležavali? Blatno jezero ponuja tudi drugačno preživljanje prostega časa. Urejena, 200 kilometrska kolesarska pot je speljana povsem okoli jezera, v turističnih uradih pa je možno dobiti zemljevid Madžarske z vrisanimi in opisanimi kolesarskimi progami. Številne jahalne šole potrjujejo rek, da je bog ustvaril Madžare za sedenje na konjskem hrbtu. Ponudbe so različne: od prikazovanja akrobacij in učnih ur jahanja za začetnike do večdnevnih izletov v naravo.

To je enkratni oddih v dvoje. Vsi tisti, ki še nisti bili na madžarskem morju, verjemite nam, da se splača uživati v njegovi okolici:)
Vabimo vas, da obiščete njihovo Facebook stran.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
NOVO Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!