Oddih na prelepi Rogli! - 50 % na 3-dnevni (2x nočitev) najem urejenega apartmaja Gaber za 2 osebi ali družino (2 odrasla + 2 otroka). Kuponi so unovčljivi do 1. 6. 2013!

Plačajte 64 € za oddih v objemu narave, v vrednosti 128 €.

64,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
128,00 €
-50%
Prihranek:
64,00 €
 
 

Čas je za nov oddih v naravi!

Za vas smo tako pripravili tridnevno bivanje (2 nočitvi) v lepo urejenem apartmaju Gaber na vrhu Rogle, tik pod hotelom Planja, ki je last agencije DOBER DAN oz. TA OJLA. Apartma (24 m²) je lepo opremljen in primeren za par ali mlado družino. Ima predprostor, kopalnico (tuš, WC), dnevni prostor s kuhinjo in spalnim delom, balkon. V apartmaju sta 2 osnovi ležišči (raztegljiv kavč) in dodatno ležišče (pograd), ki je primerno samo za otroke (maksimalno dva). Užijte poletje, če pa ste smučarski navdušeneve počakajte na zimo in izkoriste bele planote smučarskega raja! Naužijte se narave in se sprostite na svežem zraku in odlični lokaciji, ki vam jo ponuja Rogla!

V osrčju Zreškega Pohorja se nahaja planota Rogla. Vrhunsko opremljen rekreacijski center ima večnamensko športno dvorano (1.842 m2: tenis, namizni tenis, squash, odbojka), pokriti bazen, savno, solarij in trim kabine tom. Je tudi naravnoklimatsko zdravilišče z milo sredogorsko klimo in edinstveno lego, na nadmorski višini 1.517 m, ki na 90 hektarjih ponuja 12 km smučarskih in 30 km tekaških prog. Smuka je zagotovljena od decembra do aprila, poleti pa se lahko podate na urejene pohodne in kolesarske poti. Zato ujemite našo ponudbo in se odpravite v naravo!
Če pa  vas mika morje, potem v TA Ojla priporočajo, da pogledate njihovo spletno stran www.ojla z aktualno akcijsko ponudbo. Ob koncu sezone pa vas vabijo na obiranje oljk na Korčuli z obiskom pri svetovno znanem tenorju Vinku Coceju. Več na: http://www.ojla.si/izleti-potovanja/vecdnevni-izleti/obiranje-oljk-mandarin-sosedov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Prijeten pomladni oddih s polpenzionom v Resortu Amarin 4* v Rovinju

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Vrsar, Hrvaška

All inclusive pomladni oddih v Resortu Funtana 3*

ALL INCLUSIVE ODDIH!

Preživite nepozabne morske počitnice v Istri! Otrok do 11,99 let vključen v ceno!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rimske Toplice, Slovenija

Čudovit wellness oddih s kopanjem in savnanjem v Rimskih termah

Celodnevno kopanje tudi na dan prihoda in odhoda!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Biograd na moru, Hrvaška

Pomladni oddih z ALL INCLUSIVE v Hotelu Adria 3* v Biogradu na Moru

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! 1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 4,99 let GRATIS!