50 % popusta na tradicionalno kitajsko masažo (30 min.) in akupunkturo (30 min.) v centru Shi Ying Qiang!

Plačajte 15 € za povrnitev vašega CHI-ja s pomočjo kitajske medicinske tehnike v vrednosti 30 €.

15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Ste izgubili svoj "či"? Le kako ga ne bi v tem hektičnem svetu, ko se vsem mudi, ko je vse potrebno narediti s svetlobno hitrostjo... Potem pa pridete domov in se predate amaterskim masažnim rokam svojega partnerja ali pa rokicam otrok, ki na koncu vaše telo še bolj obremenijo, življenjska energija pa izgine in nihče ne ve, kje jo začeti iskati. Za vas jo bo ponovno našel mojster s Kitajske SHI YING GIANG, ki vam bo povrnil či, vas zmasiral na tradicionalni kitajski način, ki se uporablja tudi v kitajski medicini in na vas izvedel še sprostitveno akupunkturo - metodo zdravljenja, ki temelji na zabadanju iglic v akupunkturne točke. Prebudil bo akupunkturne meridiane, ki potekajo vzdolž telesa in po katerih se pretaka življenjska energija či.

Le kdo si ne bi želel sproščujoč in zdravilen val nove energije :)

Akupunktura temelji na filozofsko-religioznem nazoru Kitajcev, taoizmu, po katerem je bolezen le disharmonija razmerja moči jina in janga. Cilj zdravljenja pa je tako ponovna vzpostavitev harmonije v telesu. Jang je moško počelo, ki pomeni spremenljivost, aktivnost veliko energijo, sušo, svetlost in širitev. Jin pomeni ženskost, vzdrževanje, pasivnost, mraz, vlago, temo in krčenje. Obe počeli pa tvorita harmonično celoto. Tako sta glavna živca, simpatikus in parasimpatikus s svojima vlogama v telesu lahko primerljiva z jinom in jangom. Človeško telo ima nalogo optimalno koordinirati pomembne funkcije telesa, kot so presnova, dihanje in srčni utrip, na katere ne moremo vplivati z voljo. Tako akupunktura kot tradicionalna kitajska medicina nasploh izhajata iz obstoja tako imenovanih meridianov, ki so medsebojno povezane energetske poti, po katerih se pretakata energiji jin in jang.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!