S cvetlicami obarvajte balkone in parke! 59 % popusta na 15 sezonskih rastlin za balkone ali parke v Vrtnem centru Gašperlin!

Plačajte 9,84 € in ponesite buhteče barve v poletje, v vrednosti 24 €.

9,84€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,00 €
-59%
Prihranek:
14,16 €
 
 

Obarvajte vaše vrtove in parke!
Sezona mavričnih barv je tu, oblecite tudi vaš dom v cvetlično mavrico! Rdeča, oranžna, bela, surfinije, fuksije, pelargonije, bršlinke, begonije, ... Že veste, kaj boste zasadili v svoja cvetlična korita, ki bodo vaš okras in ponos? Balkonsko in parkovsko cvetje je spomladi, poleti in tudi pozno v jeseni okras in ponos vsake stavbe. Vse kar se morate odločiti vi pa je ali si želite balkon ali teraso obarvati le z eno barvo ali naj cvetijo v vseh paletah barv. Po najlepše cvetje in najboljše nasvete se odpravite v Vrtni center Gašperlin.

Naj bo vaš dom cvetoč!

Za nekatere je vrtnarjenje hobi, za druge sprostitev. Alojz Gašperlin je svoje veselje do dela z rastlinami nadgradil v uspešno podjetje. Tako je v letu 2006 ob glavni cesti Mengeš-Brnik v Mostah pri Komendi zrasel večji sodobni vrtni center Gašperlin. Ponudba v novem prostornem centru je zelo pestra, tako da si stranke lahko vzamejo več časa za izbiranje. Poleg sezonskih rastlin so na voljo:
sobne rastline, ciprese, semena, zemlja, čebulnice, kvalitetni substrati, sadike, različna orodja za vrt, balkonsko cvetje, keramične posode, parkovno cvetje, plastična korita, grmovnice, posode. V ponudbi so tudi: pravi slovenski lončarski izdelki, majolike, pester darilni program z vinskim kotičkom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!