Spoznajte pristno Španijo! - 51 % za 5 dni, 4 nočitve za 2 osebi v luksuznem modernem apartmaju Puerta Elvira v centru Granade + 2-urni flamenko spektakel Tablao z večerjo in pijačo! Kuponi unovčljivi vse do 31. 11. 2012!

Plačajte 299 € (samo 149,50 €/osebo) za raziskovanje prelepe Granade in njene arhitekturne ter folklorne zgodovine, v vrednosti 610 €!

299,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
610,00 €
-51%
Prihranek:
311,00 €
 
 

Ugriznite v granatno jabolko! No, ne dobesedno, ampak užijte lepote Granade (ki v španščini pomeni granatno jabolko) in se prepričajte, da vam ni treba na drug konec sveta, da bi doživeli najlepše!
V Granadi se prepletajo duhovi dolgoletne zgodovine, ki jih boste začutili v bogati arhitekturi in izjemni kulturi, če boste dobro prisluhnili, vam prišepnejo še kakšno lepo in slikovito zgodbico :)

LETALSKE KARTE
Da bi vam olajšali potovanje smo za vas poiskali ugodne letalske karte po splošnih pogojih prevoznika in sicer, letalsko vozovnico iz Benetk do Malage si lahko že od 90 € na osebo rezervirate TUKAJ, iz Benetk do Granade pa od 190 na osebo  TUKAJ.
Tudi za rent-a-car je poskrbljeno TUKAJ, npr. cena najema v juliju za 4 dni od letališča Malaga in nazaj je 88 € (22 €/dan)

Še nekaj oddaljenosti zanimivih mest iz Granade: Malaga 131 km, Marbella 184 km, Sevilla 256 km (mesto se postavlja z velikansko katedralo), Ronda 181 km (izvorni kraj bikoborb je postavljen ob prepadni soteski), Cordoba 162 km, Gibraltar 258 km, Almeria 153 km.

Preživite najlepše dni v apartmajih Puerta Elvira, ki so na novo urejeni v stavbi iz 16. stoletja in predstavljajo idealno izhodišče za vaša potepanja in zbiranja pravljičnih zgodb.
Bivali boste v luksuznih, moderno opremljenih apartmajih osrčju Granade (nahajajo se samo 15 min hoje od svetovno znane Alhambre in 5 min oddaljeni od mestnega utripa, kjer najdete domači lokalčke, prijetne restavracije in prisrčne trgovin.

Nujna ogleda v Granadi?
Najprej fenomenalni flamenko spektakel,
ki si ga je ne ogledati greh. Malce za pokušino si oglejte tukaj :)
In pa seveda čudoviti vrtovi Alhambre!
Alhambra (iz arabščine al-hamrâ - rdeča trdnajva) je dvorec mavrskih vladarjev, ki je bil zgrajen v sredini 14. stoletja in predstavlja eno najlepših del arabske arhitekture. Ko boste opazili prefinjenost izdelave mozaikov, boste pozabili na idrijske čipke :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!