50 % popusta na štiri tedenski poletni trening na prostem: Fitcamp, boks ali boks za ženske v Športnem društvu Golden Gloves!

Plačajte 23,90 € za trening in izboljšanje vaše fizične pripravjlenosti, v vrednosti 50 €.

23,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-52%
Prihranek:
26,10 €
 
 

To poletje boste lahko z izkušeno ekipo Golden Gloves prišli do vrhunskih rezultatov, dobrega počutja in do forme vašega življenja na zabaven način z 3 različnimi trening programi.
Želite to poletje naredi nekaj več za vase dušo in telo ter postati FIT? DA, potem se pridružite ekipi Golden Gloves!

BOKS

Kaj je boks?
Je ena od najstarejših športnih zvrsti, ki se je iz obračuna s pestmi razvila v plemenito športno disciplino, ki so jo občudovali kralji, trenirali aristokrati, starodavni vladarji pa so se z njo ukvarjali, da bi izboljšali svoje borilne sposobnosti;Ima dolgo zgodovino, saj prvi zapisi izhajajo izpred 3000 let pr.n.št. iz Egipta;Grki so šport predstavili v 7. stoletju pr.n.št., kasneje so ga prevzeli Rimljani s svojimi gladiatorskimi igrami. S padcem rimskega imperija se zapisi o boksu končajo in pojavijo ponovno v 17. stoletju v Angliji;

Trening boksa
Boks je primeren tako za moške in ženske ter prav za vse generacije. Po svetu je taka vrsta rekreacije že vrsto let izredno popularna, saj ne zahteva le tehničnega znanja, temveč tudi psihično pripravljenost. Trening boksa pa poleg tega poskrbi za boljšo kondicijo, zajema vrsto vaj za oblikovanje telesa in še mnogo več.

BOKS ZA ŽENSKE


Kaj je boks za ženske?
Boks za ženske, kot že ime pove je izključno namenjen samo ženskam. Naučile se boste vse o športu boksa, boksarske tehnike in samoobrambe. Poleg tega pa  si boste oblikovale celotno telo z različnimi vajami z lastno težo ter pripomočki (trx,elastike,medicinke).

Boks za ženske je:
•Odličen način za pridobitev samodiscipline in samozavesti
•Vadba s katero boste oblikovale celotno telo
•Zabavna  ter poučna saj boste svoje znanje lahko uporabile tudi za samobrambo.

FITCAMP


Kaj je fitcamp vadba?
Vadba po tem sistemu poteka z izvajanjem vseh mogočih vaj s telesno težo, utežmi, žogami, step up, TRX, elastikami,... itd.
Pri tem sistemu se izvajajo intervalni treningi, ki so ena najbolj učinkovitih metod treniranja za izgubo prekomerne telesne teže in ostati ali postati FIT.
Visoko intenzivni intervalni treningi (VIIT) so znanstveno dokazani, da pokurijo do 9–krat več kalorij v telesu, kot normalni konvencionalni način vadbe (najbolj pogosto uporabljena dolgo trajajoča nizko intenzivna aerobna aktivnost na kolesu, tekaču, …).Prav tako so s študijami dokazali, da VIIT vodijo do boljšega zdravstvenega stanja, kot navaden aerobni treningi, istočasno pa izboljšujejo tako aerobne kot anaerobne zmogljivosti. Tako vam intervalni treningi po sistemu FITCAMP prinesejo največ rezultatov v najkrajšem času.

Vpišejo se lahko moški, ženske in otroci, saj vadba ne vključuje le borilnih veščin pač pa tudi rekreacijo, oblikovanje telesa in porabo odvečne energije.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!