Sončna očala vrhunske kvalitete za vsakogar! - 70 % na bon v vrednosti 40 € za nakup sončnih očal s polariziranimi stekli priznane blagovne znamke Polaroid! Izbirate lahko med več sto modeli!

Polaroidovi vrhunski izdelki zagotavljajo popolno vidljivost in optimalno zaščito oči brez sklepanja kompromisov pri stilu in udobju!

Bon v vrendosti 40 € za vrhunska soncna ocala Polaroid
Bon v vrendosti 40 € za vrhunska soncna ocala Polaroid
Bon v vrendosti 40 € za vrhunska soncna ocala Polaroid
Bon v vrendosti 40 € za vrhunska soncna ocala Polaroid
Bon v vrendosti 40 € za vrhunska soncna ocala Polaroid
12,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-70%
Prihranek:
28,00 €
 
 

Ko se svetloba odbija od svetleče se površine, na primer od peska, vode, snega ali ceste, se po horizontalni osi koncentrira in povzroča bleščanje. Takšni odbleski zmanjšajo vidljivost in so naporni za oči, zaradi česar postanejo aktivnosti, kot so vožnja, kolesarjenje, smučanje ali samo sončenje izjemno neprijetne ali celo nevarne. Ob uporabi očal z nepolariziranimi lečami je okolje samo temnejše, medtem ko Polaroidove polarizirane leče blokirajo skoraj vse bleščanje.

Svetlobo sestavlja valovanje, ki potuje v vseh smereh. Pri odblesku od določenih površin pa svetloba potuje večinoma v dveh smereh, vodoravni in navpični. Navpična svetloba je dobra, saj nam pomaga videti. Svetloba, ki potuje vodoravno, pa samo povzroča bleščanje. Polarizacijska plast v Polaroidovih lečah tej svetlobi zapre pot.

Zaradi izjemnih sposobnosti blokiranja odbleskov, ki jih imajo Polaroidove leče, lahko očala nosite ves dan, v vseh vremenskih razmerah, pri tem pa vam ni treba žrtvovati stila, še manj pa varnosti in udobja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!