- 51 % na aktivno poletje za 2 osebi na Rogli: 3 dni, 2x nočitev z zajtrkom v Hoteli Smogavc*** + pijača dobrodošlice + adrenalinsko sankanje na Zlodejevem + pohod z osnovami nordijske hoje + celodnevno kopanje na Rogli + barvna relaksacija!

Plačajte 98,90 € za super oddih in se rekreirajte v neokrnjeni naravi, v vrednosti 202 €. Kuponi unovčljivi vse dni do 1. 10. 2012!

98,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
202,00 €
-51%
Prihranek:
103,10 €
 
 

V Zreče na aktivni oddih? Vas je betonsko okrilje vašega mesta pripravilo do brezvoljnosti in željo po eksploziji energije in povrnitvi moči? Ravno zaradi tega dejstva, boste aktivno in v objemu narave pridobili ogromno nove energije in zagonov, ko boste preživeli 3-dnevni oddih v Zrečah, v neposredni bližini Rogle. Na celodnevne vodne dogodivščine in osvežitev se boste lahko odpravili na Roglo, sankali se boste na Zlodejevem, čaka pa vas tudi nordijska hoja z inštruktorjem. Na vse kruleče želodčke pa zjutraj čaka tudi kreposten zajtrk. Kaj še čakate, čas je, da zapustite beton in se posvetite naravi, čaka vas tudi barvna sprostitev ;)

Če sodite med tiste, ki prisegajo na adrenalinske užitke, potem je kot nalašč za vas zimsko letno sankališče Zlodejevo. Drveti po njem je resnično pravo doživetje. Udobne sani so namenjene dvema osebama, lahko pa jih vozite tudi sami. Vožnja po 1.360 m dolgi vijugasti progi je zabavna, tudi kadar dežuje ali sneži. Srčni utrip se dvigne, a je strah odveč, saj zavore vedno zelo dobro delujejo. Hitrost vožnje je v vaših rokah, vendar nikoli ne preseže 40 km/h. Odločitev je torej vaša. Lahko se peljete počasi ali pa adrenalinsko hitro. Avantura se konča na nadmorski višini 1.340, od tam pa vas vlečnica, skupaj s sanmi, pripelje nazaj na vrh.

Hotel Smogavc*** ponuja udobje v pristnem pohorskem stilu in ter prijetno domače vzdušje s pridihom lokalnih značilnosti. Leži v centru Zreč in je le 150 metrov oddaljen od zreških term. Na voljo je 26 dvoposteljnih sob z dodatnim ležiščem (vklj. 1 prilagojeno invalidom) in 6 hotelskih apartmajev (suit). V vseh namestitvah je kopalnica s tušem ali kopalno kadjo in fenom, TV / radio sprejemnikom, direktni telefon, sef, mini bar, priključek na internet ter balkon, iz katerega se vam bo pogled razširjal po širši okolici obronkov Pohorja.
Za vse obiskovalce s kuponi 1nadan so pripravili še ugodno dodatno ponudbo: 20% popust na masaže v hotelu; priznana »Gobova juha« v gostišču Smogavc (2,00 €/osebo); lahka večerja v hotelu Smogavc (6,90 €/osebo); celodnevna bazen vstopnica za Terme Zreče (7,50 € odrasla, 5,50 € otroška), popust na izdelavo telesne sposobnosti posameznika, ugodna izposoja pohodniške in kolesarske opreme ter popust na "potovalne" pakete (voda ter energetski napitki in prigrizki Enervit).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.