- 50 % na 4 obiske ene izmed 5 različnih vadb po izbiri: jutranje energiziranje ALI kužkovadba ALI trening glasu&duha ALI soul&heart aerobika ALI antistres oaza v SOULucija, holistični center!

Za zdrav duh v zdravem telesu!

Vadba po izbiri, 4 obiski
Vadba po izbiri, 4 obiski
Vadba po izbiri, 4 obiski
29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

1. VADBA JUTRANJE ENERGIZIRANJE Zjutraj se prebujamo in energiziramo z dinamiko različnih vadbenih tehnik, ki telesu, umu in duhu zagotovijo boljši pretok naših najsubtilnejših energij. S to vadbo se nam opazno  dviguje nivo energije, saj stimuliramo najpomembnejše energetske točke na telesu, dvigujemo raven kisika v naših celicah, posledično se izboljšuje tudi kri in nasploh vsi sistemi našega organizma, ki seveda vedno težijo k ravnovesju. Vaje so sestavljene iz tehnik energetske medicine, hormonalne in akupunkturne joge, dihalnih vaj in po načelih kitajske tradicionalne medicine in ajurvede.

2. KUŽKOVADBA Namenjena je kužkom in njihovim lastnikom, da bi razširili svoje lastno energetsko polje in se tako eden z drugim še bolje povezali. Vadbe so sestavljene tako, da se kužkov človek/lastnik bolje zave kužkovega energetskega polja, ugotovi, kaj mu odgovarja in kaj ne, kje so morda zastale energije, boleča mesta, … Spozna najbolj pomembne energetske točke na lastnem telesu in telesu kužka … kako svojega kosmatinca zmasirati, mu nuditi akupresuro, dvigniti energetski nivo ali pa ga umiriti. Pomagamo si tudi s tehniko EFT ali bolj poznanim tapkanjem. Opozorilo: Kužki morajo biti ustrezno cepljeni (skladno z našo zakonodajo), prijazni oz. jim prija družba drugih kužkov in njih lastnikov.

3. TRENING GLASU&DUHA Za tovrstni trening ni potrebno imeti posluha, pomembno, je, da želite oz. radi pojete. Vaja poteka tako, da najprej naredimo vaje, ki umirijo duha, povežejo energije, odprejo blokade, tako da smo kar najbolje pripravljeni peti s celm telesom. Čeprav "razmigamo" grleni aparat, je še kako pomembno, da povežemo glavo z ostalim telesom, da se lahko glas-petje skozi nas izrazi v vsej lepoti in intenzivnosti. Cilj tovrstnih vaj z glasom je energetska stabilnost telesa in duha, saj s petjem odpremo številne vidne in nevidne, zavedne in nezavedne kanale. Premagujemo stres, dvigujemo hormone sreče, aktiviramo delovanje češarike in spravljamo telo in duha v bio-kemično in metafizično blagostanje.


4. SOUL&HEART AEROBIKA Je podobna vajam jutranjega energiziranja, s poudarkom na prijemih, ki naše notranje dogajanje povleče na plano, da se lažje soočimo z vsemi tekočimi in morda tudi z že pozabljenimi "tegobami" življenja. V prvi vrsti pustimo, da se oglasi naše srce, da ga odpremo in prebudimo. Krepimo torej hologramsko mrežo srca, kar je še kako pomembno, če želimo izboljšati svoje psihično in posledično fizično počutje. Glas srca je namreč tisti, ki bi ga morali upoštevati, s tem se strinjajo tudi najnovejše raziskave s področja blagostanja in pozitivne psihologije. SOUL&HEART aerobika je nekakšen spiritualni coaching, ki poskrbi, da naše misli, srce in glava ostajajo v povezavi in ravnotežju.

5
. ANTISTRES OAZA
Če bi se želeli pred koncem tedna malce spočiti in pripraviti na mirnejši konec tedna, potem je ta vadba prava izbira za vas. Privoščili si bomo namreč pravo oazo miru v kombinaciji energetskih vaj in tehnik dihanja, pozitivnih afirmacij, ki povečujejo pojem čuječnosti, uravnavajo hormonalni nivo, predvsem vplivajo na zmanjševanje stresnih hormonov in delujejo kot pomlajevalno sredstvo.

Izberite sebi najbolj primerno vadbo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!