Sprostitev s kopanjem v idili Prekmurja! - 51 % na 3-dnevni oddih za 2 do 4 osebe v Aparthotelu Vital v Moravskih Toplicah: 2x nočitev s samopostrežnim zajtrkom + 1x popoldanska kopalna karta (Terme Vivat ali Terme 3000) + neomejena uporaba koles + končno čiščenje + wi-fi in parking!

V tej ponudbi je na voljo tudi 5-dnevni paket za do 6 oseb za 199 €.

3-dnevni oddih v idilicnem Aparthotelu Vital s kopanjem
3-dnevni oddih v idilicnem Aparthotelu Vital s kopanjem
3-dnevni oddih v idilicnem Aparthotelu Vital s kopanjem
105,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
218,00 €
-51%
Prihranek:
113,00 €
 
 

Aparthotel Vital ponuja prijetno in sproščeno bivanje na oddihu v slikovitem in s termalnimi vrelci obogatenem Prekmurju. Nahaja se na mirni lokaciji v strogem centru Moravskih Toplic in v neposredni bližini Term 3000 in Term Vivat. Aparthotel Vital ponuja 7 prostornih in okusno opremljenih apartmajev ter 2 prijetni in udobni sobi. V hiši je tudi manjši gostinski lokal z različno ponudbo in dodatnimi storitvami, ki bodo vaš dopust še dodatno popestrile.

Apartmaji z eno spalnico za štiri osebe so lepo opremljeni in ponujajo vse potrebno za oddih na dopustu. V apartmajih je osnovna oprema za kuhanje, prijetna posteljnina in mehke brisače. Nekateri apartmaji imajo tudi balkone.
V prostornih apartmajih so na voljo kuhinja s posodo in proborom, sedežne površine, televizijski sprejemnik, klimatska naprava in vse ostalo, kar pričara udobje doma tudi na oddihu.

Med bivanjem v Aparthotelu Vital se lahko sprostite na balkonu apartmaja. Balkoni so opremljeni z mizo in stoli ter varno ograjeni. Pred hotelom se nahaja parkirni prostor, kjer lahko varno parkirate svoje vozilo. Za goste hotela je parkiranje brezplačno.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža telesa z olji ali tradicionalna masaža v Oaza Koseze!

Edinstvena sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Estetska pedikura v salonu Nežni dotik v Ljubljani!

Za lepa stopala!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!