- 60 % na lahke poletne krožnike v Gostilni Guliver! Izberite svojega: ali s piščancem ali z ocvrtim puranom ali vege ali morski ali z ocvrtimi lignji - vse z izvrstnimi prilogami!

Plačajte 3,50 € za izjemno gurmansko doživetje na senčni terasi, v vrednosti 8,75 €.

3,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
8,75 €
-60%
Prihranek:
5,25 €
 
 

Po duši gurman? Kaj pa pustolovec, kot je bil Gulliver? Združite oboje in avantura poizkušanja specialitet se lahko prične! Seveda v Gostilni Guliver, kjer se lahko popolnoma sprostite v klimatiziranem lokalu in senčna terasi! Tokrat vam ponujajo kar 5 različnih nadvse okusnih in skrbno sestavljenih in čeprav lahko tokrat izberete samo enega vam zagotavljamo, da boste želeli poizkusiti vse!

Čarobni kulinarični užitki bodo zaplesali v vas ob najbolj okusnih mesnih in morskih specialitetah. Wellness za vaše brbončice se bo pojavil ob okušanju krožnika s piščancem - piščančje rezinice z mediteransko zelenjavo in sezamom ter popečene bučke z dimljenim sirom na sezonski solatki. Slasten bo krožnik z ocvrtim puranom - ocvrte puranje rezinicah s tatarsko omako na sezonski solatki in rezinicah svinjine s porom in panceto. Za zaprisežene vegetarijance priporočamo vege krožnik - mlad olimski sir in šampinjoni z žara na rukoli ter popečene bučke z dimljeno ricotto. Pridih morja vam bo pričaral morski krožnik - lignji z žara na rukoli in gratiniran file osliča z mediteransko zelenjavo. Še več slastnih morskih dobrot? Okusite izjemen krožnik z ocvrtimi lignji - ocvrti lignji s tatarsko omako na sezonski solati ter popečen bučke z ricotto!

Gostilna Guliver se nahaja severno od glavne avtobusne in železniške postaje, iz centra mesta oddaljena le pet minut hoje. in je primerna tako za posameznike, kot za večje družbe. Del lokala levo ob vhodu zaseda kavarnica, kjer vam že zjutraj postrežejo s kavico, preko dneva vam lahko poleg pijače ponudijo tudi odlične domače sladice, sadne kupe, drobne prigrizke ali solate,ki si jih sami izberete iz bogatega solatnega bara. Vsak dan, tudi v soboto in nedeljo, si lahko izberete obrok iz ponudbe dnevnih malic in kosil. V prijetnem in umirjenem okolju vam nudijo jedi mediteranske in mednarodne kuhinje; tople in hladne predjedi, testenine in rižote, izbrane zelenjavne jedi, solate iz solatnega bara, mesne in morske jedi ter domače slaščice.
Od 13. julija do 21. avgusta je poletni delovni čas vsako sredo, četrtek in petek od 14.00 do 17.30 ure.


Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!