Red Shop predstavlja: popestritev življenja s ščepcem nagajivosti! - 55 % na vrednostni bon za katerikoli izdelek v prvi pravi erotični trgovini pri nas - izberite svojo najbljubšo fantazijsko igračko!

Plačajte 13,50 € in pustite ljubezni prosto pot, v vrednosti 30 €.

13,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-55%
Prihranek:
16,50 €
 
 

Vroča noč, pregrešna večerja, seksi zmenek, hrepeneče trepetanje, bitje srca, nežni dotiki, prebujanje strasti .... In vaša najljubša razvada, ki bo poskrbela, da bo vrhunec noči eksplozija čutnosti!
Oglasite se v Red Shopu na Gornjem trgu in najdite pripomoček, ki bo vašemu spolnemu življenju dodal nov okus in ga popestril do neslutenih meja. Izbirajte med igračkami za pare, za njo, za njega, najdite seksi spodnje perilo ali pa poiščite seksi darilo za vašo ljubljeno osebo.

V dvajsetih letih se je na policah erotične trgovine Red Shop zamenjalo veliko erotičnih pripomočkov, ki so tehnološko vedno bolj izpopolnjeni in oblikovno vedno bolj privlačni.
Spletna erotična trgovina (www.redshop.si) ima 95 % erotičnih pripomočkov vedno na zalogi. Na izbrane erotične pripomočke ne boste nikoli čakali mesec dni ali več, kar ni redka izkušnja uporabnikov preostalih spletnih erotičnih trgovin. Še več. Naročeni izdelek zapakirajo v pošiljko in jo oddajo na pošto še isti dan, ko prejmejo naročilo.

Stalne in zadovoljne stranke pričajo dejstvu, da se tudi po skoraj petindvajstih letih obstoja erotične trgovine trudijo enako ali pa še bolj. Ponudbo so obogatili s prenovljeno spletno erotično trgovino, ki dviguje nivo kupovanja erotičnih pripomočkov preko spleta.
Ne oklevajte - če ste samski ali v paru, za vsakogar se bo našlo nekaj primernega :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!