Preživite nepozabne trenutke v Zagrebu! - 50 % na 2 dni, 1 nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Delux dvoposteljni sobi hotela Phoenix****:bogat bife zajtrk + wireless + parkirni prostor!

Plačajte 67,50 € za luksuzno nastanitev v čudovitem mestu, v vrednosti 135 €.

67,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
135,00 €
-50%
Prihranek:
67,50 €
 
 

Kaj če bi se nekega lepega poletnega vikenda odpravila malce do naših sosedov? Npr. v Zagreb?:) V dvoje, na romantičen potep, pa na kakšen kulturni dogodek, mogoče sprehod do prelepega Jaruna ali po kakšen spominček v šoping centre Garden Malla, Roses Fashion Outlet, Avenue Malla, Arene? Verjemita, niti slučajno ne bosta pogrešala morja!
Oglasita se v  razkošnem hotelu Phoenix**** in se po odličnem dnevu sprostita v luksuzno urejeni Deluxe sobi in  zjutraj želodčke zdravo napolnila z izbrano prehrano ob obilnem zajtrku. Ali pa skočita v jakuzzi in se pocrkljata ter lažje pričakajta noč v vrhunskem udobju.

Hotel Phoenix**** se nahaja na vzhodni strani mesta Zagreb in vam v skupno 55 sobah Superior in Deluxe standard nudi vrhunsko nastanitev s sodobno opremo: interaktivni Pay TV sistem, brezžični internet, telefon z direktno povezavo, mini bar, elektronski sef, sušilnik za lase ... Vsaka soba je okrašena z izvirnimi umetniškimi deli, skupaj z barvno usklajeno opremo. Kopalniška oprema vključuje luksuzno Aroma kolekcijo Anne Semonin, ekskluzivno v hotelu Phoenix, ki s svojo naravno močjo pomaga, da sprostite telo in duha. Vse sobe imajo lastno klimatsko napravo. Na voljo vam ponujajo menu zdrave hrane s konceptom "naravno in zdravo" in se osredotoča na sveže sezonskih sestavine. Sprostitev pa lahko nadaljujete s koktajlom, izbranim vinom, v baru s sproščenim in prefinjenim vzdušjem. Varovano parkirišče ima kapaciteto 100 parkirnih mest, in je  za hotelske goste na voljo brezplačno. Obiščite jih in občutite zadovoljstvo in popoln užitek!

Mislita, da vama bo dolgčas? Tukaj si oglejta, kako zelo bi se zmotila :) Zagreb v poletnih mesecih namreč ponuja obilo zanimivih kulturnih, zabavnih in ostalih dogodkov, ki ju bosta z veseljem obiskala!
Uživajta, za vaju je Hotel Phoenix pripravil še 3 zanimive pakete po ugodni ceni, ki si jih lahko ogledate tukaj. Rezervirate oz. kupite jih lahko na recepciji hotela ali preko mejla oz. telefona.


Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!