Zberite najlepše in najbolj nore spomine! - 51 % na čudovito Foto knjižico po vaši meri pri Fotonaredi.si. Izbirate lahko med 16imi različnimi dizajni.

Plačajte 6,86 € in si že danes zagotovite prostor za trenutke, ki jih ne boste nikoli pozabili v vrednosti 13,99 €.

6,86€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,99 €
-51%
Prihranek:
7,13 €
 
 

Se spominjate časov, ko ste s klasičnimi fotoaparati lovili tiste dragocene trenutke in vsakič pred razvijanjem filma trepetali, kakšne boste slike? In naslednja panika - izbira pravega albuma, ki je moral biti prave oblike, formata, dizajna ... Vam pa nič všeč! A na srečo nam današnja moderna tehnologija omogoča, da bodo vaši spomini kot iz škatlice! Super slike shranjene v krasno obliko po vašem okusu!
Oglasite se na portalu FotoNaredi.si, kjer si boste čisto preprosto izdelali lastno foto knjižico! Najprej boste določili slog svoje knjižice (na voljo jih imate 16), v naslednjem koraku pa že  lahko izbirate med različnimi podlagami v sklopu sloga in določite razporeditev ter število fotografij za vsako posamezno stran knjige. Še malce nalaganja fotografij, kanček čarobnega prahu in čarovnija je tu - lična mična knjižica, ki vas bo razveseljevala leta in leta :)

Portal FotoNaredi.si omogoča enostavno nalaganje fotografij ter izdelovanje foto knjig ali foto albumov. Lahko izdelate tudi zvezek za šolo z svojimi fotografijami, podlago za miško, plakat ali posebno platno, ki daje vtis umetniške slike na vaši steni. Svoj foto izdelek lahko po e-mailu pošljete prijateljem, ki ga bodo lahko enostavno in online pregledali ali ga celo sami naročili na svoj naslov. Lahko svojo mapo s fotografijami preprosto delite z prijatelji, ki si lahko iz vaših fotografij sami izdelajo njihov foto izdelek. Tudi za bolj lene je poskrbljeno - fotografije se lahko avtomatsko razporedijo v album - po končanem delu pa lahko še vseeno vse ročno pregledate in po potrebi spreminjate.

Najlepši spomini si zaslužijo posebno mesto. Zberite jih v kakovostno izdelani foto knjižici, ki vas bo vselej znova popeljala v čas najlepših trenutkov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.