- 65% na paket zeliščnih izdelkov 4x 250ml: 1x balzam iz alpskih zelišč, 1x balzam iz čajevca, 1x gel za noge, 1x gel iz vražjega krempelja!

Plačajte 16,80 € in si s pomočjo zdravilnih zelišč omogočite boljše počutje, v vrednosti 48 €.

16,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
48,00 €
-65%
Prihranek:
31,20 €
 
 

Za vsako bolezen raste rož'ca, je rekel Kosobrin in imel je prav :) S tem paketom zeliščnih izdelkov boste olajšali praktično vse težave, ki vas pestijo.

ČAJEVEC
je zimzeleno drevo, ki raste 7m visoko in nima nič skupnega s čajnim grmom iz katerega se pridobiva čaj. Drevo raste v Avstraliji. Že Aborigini so si z njegovimi listi lajšali zdravstvene težave. Listi imajo oljne žleze in vsebujejo veliko količino čajevčevega olja z antiseptičnim učinkom. Njegova uporaba je široka, saj ga najdemo široki paleti zdravilnih in kozmetičnih izdelkov. Eterično olje iz listov čajevca je uporabno pri raznih kožnih vnetjih in turih, žuljih in otiščancih, opeklinah in ozeblinah. Učinkovito je tudi za bradavice ali akne, ščiti pa celo pred insekti, saj le-ti ne prenesejo vonja čajevca.

ALPSKA ZELIŠČA  
Sestavine: kopriva, rman, rožmarin, breza, žajbelj, lipa, njivska preslica. Zaradi sestave deluje pozitivno na organizem in se globoko vpija v kožo. Zelišča, ki sestavljajo balzam ugodno vplivajo na vse predele telesa in zagotavljajo le pozitiven učinek.
 
VRAŽJI KREMPELJ
je afriška rastlina, ki je svoje nenavadno ime dobila po trdih, bodičastih plodovih. Blagodejne učinke te rastline so prva  odkrila nekatera južnoafriška plemena, danes pa je njena uporaba zelo priljubljena tudi v zahodnih deželah.
Vražji krempelj lajša bolečine pri oteklih in vnetih sklepih. Pomaga pri mišičnih obolenjih in okorelosti; povečuje gibljivost, blaži bolečine v hrbtu pri artritisu, revmatskih obolenjih in protinu. Učinkovit je tudi pri alergijah, razjedah na koži in turih.
Pospešuje prekrvitev in sprošča napete mišice. Korenino vražjega kremplja uporabljajo tudi  pri obolenjih ledvic, mehurja in žolča, pa tudi za zbijanje vročine.
 
GEL ZA NOGE
Sestavine: žajbelj, šentjanževka, evkaliptus, slez, rman in kamilica. Blaži bolečine sklepov, zmanjšuje napetost in krče v mišicah, lajša bolečine v kolkih, pomaga pri revmi, izpahih, zvinih, išiasu, pomirja utrujene mišice, zmanjšuje poškodbe kapilar ter krepi njihove stene, pomaga pri vnetju krčnih žil, otečenih nogah, zmanjšuje občutek težkih, napetih in utrujenih nog, hladi pekoča stopala, razkužuje, preprečuje nastanek bakterij, ki povzročajo potenje, zavira rast glivic in preprečuje glivična obolenja med prsti in na stopalih, preprečuje neprijeten vonj, pripomore k boljši prekrvavljenosti, varuje pred piki insektov.

Lahko sploh še najdete kakšno tegobo, ki je nismo navedli, pa bi jo radi odpravili?

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.