Povrnite telesu izgubljeno energijo! - 56 % na energijsko masažo celega telesa v salonu Masaža pri Alenki: masaža celega telesa (50 min) + refleksna masaža stopal (20 min)! Poskrbeli bodo za vašo popolno sprostitev!

Vzemite si čas in doživite harmonijo zdravja in dobrega počutja!

17,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-56%
Prihranek:
22,40 €
 
 

Se vedno počutite utrujeni, zaspani pa ne veste kako bi si ponovno napolnili baterije? Privoščite si energijsko masažo celega telesa, ki sprosti vaše telo ter umiri razbolele mišice, z refleksno masažo stopal pa se stimulira pretok energije skozi telo ter se tako vzpostavlja notranje ravnovesje in zdravje.

UČINKI ENERGIJSKE MASAŽE so naravnost fantastični: občutek napolnjenosti z energijo, globok občutek sproščenosti, lahkotnosti, mišicam vrne gibljivost in elastičnost, raztegne in sprosti napete mišice.

ZAKAJ ENERGIJSKI BALZAM?
Energijski balzam je mehke, voskaste teksture in deluje z močnim anti-age učinkom. Omogoči takojšnjo poživitev telesa in duha ter dolgoročno pozitivno deluje na ohranjanje mladostnega in zdravega videza kože.

BALZAM VSEBUJE:
- OLJE OSLADA: je naravni emolient-vir naravnih trigliceridov, zelo bogato z maščobnimi kislinami. Še posebej odlično deluje na suho kožo, ki ji daje svilnat, nežen občutek ugodja,
- OLJE MAKADAMIJE: je od vseh naravnih olj najbolj podobno maščobam, ki jih proizvaja človeška koža, zato ima sposobnost prodiranja v globlje plasti kože in jo intenzivno neguje od znotraj navzven. Koži pomaga pri hitrejšem obnavljanju in jo ščiti pred izsušitvijo skozi ves dan, 
- OSTALA NARAVNA OLJA: jojoba, sončnično, mandljevo in ricinusovo olje,
- ČEBELJI in PALMIN (carnauba) VOSEK: dajeta koži elastičnost, jo preskrbujeta z vlago in imata hkrati antiseptični učinek, kar pomeni, da jo ščitita pred obolenji,
- KARITE MASLO: je eksotična sestavina pridelana iz semen karitejevega drevesa. Je izjemno bogato z antioksidanti, maščobnimi kislinami in vitamini. Na kožo deluje vlažilno, protivnetno in s hranljivo močjo,
- ETERIČNO OLJE POMARANČE: je odlično za nego suhe in k gubanju nagnjene kože, razpokane in krhke kože. Spodbuja prekrvavljenost in senzibilnost kože ter njene obnovitvene procese,
- ETERIČNO OLJE LIMONE: krepi vse funkcije povrhnjice, spodbuja vitalizacijo tanke in suhe kože ter pospešuje njeno prekrvavitev. Spodbuja tvorbo melanocita in vpliva na beljenje starostnih peg.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

50-minutna solna terapija za 2 osebi v Moravskih Toplicah

Blagodejen učinek na dihalne težave, težave s kožo in alergije! Ne spreglejte vseh opcij solnih terapij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Celje, Slovenija

Frizerski paket za moške

Čas je za nov stil!

-58%
Oseb: 1
preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!