- 52 % na 2 celodnevni odrasli vstopnici za kopanje v prečudovitih notranjih in zunanjih bazenih Hotela Habakuk***** na več kot 740 m2 površin! Kuponi so unovčljivi do 1. 9. 2102, vse dni, brez izjeme!

Plačajte 21,12 € za popolno sprostitev in se udeležite ekskluzivne otvoritve zunanjih bazenov 9. 6. 2012 ter uživajte ob seksi ritmih brazilskih plesalk in glasbe na Viva la brazil party-u, vrednosti 44 €! Pripada vam tudi koriščenje čudovitih savn!

21,12€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-52%
Prihranek:
22,88 €
 
 

Letošnje poletje se ognite vsem prometnim zastojem, zanikajte gnečo, prihranite svoje dragocene živčke in se odpravite pod Pohorje! Še dobro ne boste vžgali avta, že se boste znašli v Hotelu Habakuk *****, kjer vam bodo s čarobno paličico pričarali poletje na morju! Izkoristite notranje in zunanji bazene s skupno površino več kot 740 kvadratnih metrov. V vseh je počutju in zdravju prijazna termalna voda, mnogi so opremljeni s podvodnimi masažami, whirlpooli in vodnimi slapovi. Ker je za marsikoga bazen neločljivo povezan tudi z uporabo savne, vam ponujamo tudi turško kopel, klasično finsko savno, infrardečo savno in finsko savno z barvno terapijo. Posebni viri svetlobe v spektralnih barvah prijetno učinkujejo na vegetativni živčni sistem.

Tako kot poletje na morju? Ne, bolje!
Top ponudbi pristaja top zabava, zato bodo samo za vas otvorili zunanje bazene na tak način, kot se spodobi - pompozno! Ne dovolite si manjkati na mega zabavi, ki se bo zgodila v soboto, 9. junija v Centru za rekreacijo Habakuk od 14. ure dalje!
Migale bodo seksi salsa mične gospodične ob spremljavi vročih brazilskih ritmov. Party z DJem se bo nadaljeval z igrivim nočnim kopanjem, poskrbeli pa bodo za slastne prigrizke in koktejle.

Bazeni in savne so del Wellness centra hotela Habakuk*****. To je svet, kjer lahko pozabite na vse okoli sebe in misli usmerite izključno vase. Svet, kjer vam bodo s svojo pozitivno energijo, strokovnim znanjem in ustrežljivostjo pričarali nepozabna doživetja. Kjer vas razvajajo z nežno nego obraza in telesa, sproščujočimi masažami, kraljevskimi pedikurami in številnimi drugimi pomirjujočimi užitki, ki vaše telo, čute, misli in duha zlijejo v popolno harmonijo. Pobegnite v svet Wellness Spa centra Habakuk. In poiščite svoj notranji mir.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.