Uživajte ob idiličnem vznožju Pohorja! - 51 % na oddih za dve osebi: 3 dni, 2x nočitev z zajtrkom + 2x popoldanski prigrizek + 1x steklenica penine v Garni Hotelu Milena***! Kuponi so unovčljivi v vseh poletnih terminih!

Plačajte 78,89 € za prenočevanje v raju za pohodnike, kolesarje in ljubitelje čudovitega naravnega okolja, v vrednosti 161 €.

78,89€
    Kupi kupon
Vrednost:
161,00 €
-51%
Prihranek:
82,11 €
 
 

Na oddih pod idilično Pohorje! Prelepo in nevsiljivo, Pohorje zagotavlja mehko ostrenje ozadja ob razgibanih zelenih gričih. Barvito ujet v mirno uživancijo pa je Garni Hotel Milena***, ki je zatočišče za pohodnike, kolesarje, adrenalinske navdušence in ljubitelje čudovitega naravnega okolja ter sprostite v bližnjem wellnessu. Užijte sijaj zlatega sonce, lesket snežnega pobočja ali nadobudno zelenje travnikov ob oddihu za dva z zajtrkom, popoldanskim prigrizkom in steklenico penine. Poetično izberite neštete možnosti, ki jih Pohorje ponuja, globoko vdihnite in odmislite svet okoli vaju.

Hotel Milena leži v mirnem in idiličnem okolju na obrobju Pohorja. Hkrati pa je hotel od centra mesta oddaljen le 10 min, zato lahko tu udobno bivate tako poslovni gostje, kot vsi tisti, ki prihajate na krajše ali daljše počitnice. Vse sobe so klimatizirane, imajo kabelsko TV, telefon, hladilnik, brezžični internet. Prav tako je omogočen ograjen parkirni prostor.

KOLESARJENJE: Raj za ljubitelje kolesarjenja: po pobočjih Pohorja so razpredene številne kolesarske poti in gozdne ceste, primerne tako za družinsko gorsko kolesarjenje kot tudi za zahtevnejše rekreativne gorske kolesarje. Globoko v pohorsko naravo vas popeljejo tako asfaltirane kot tudi zahtevne gozdne ceste.
POHODNIŠTVO:
Ruška planinska pot; Pešpot Ruše; Polskavska planinska pot; Obmejna panoramska pot; Pohod z baklami; Pohod na Lovrenška jezera; Pot od Pohorske džungle, preko slapa do črnega bisera.
ADRENALINSKI PARK : Pohorje JET, višinski poligon, paintball poligon, poletno sankanje, skoki s padalom v tandemu, pozimi pa še ekstremno smučanje in bordanje.
WELLNESS:
  Samo 300m od hotela se nahaja Wellness Center, kjer se lahko pustite razvajati v savnah, kopanju, masažah ... Za goste, ki bi si po doživetjih polnem dnevu zaželeli masažo kar ‘’doma’, izpolnijo tudi to željo :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.