- 50 % na zdrav in lahek poletni obrok po izbiri: solatni krožnik + preliv + 2 dcl naravnega soka v Kavarni Kavajo. Samo naravno za vas in vaše želodčke!

Plačajte le 3,90 € za okusen in svež obrok, v vrednosti 7,80 €.

3,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
7,80 €
-50%
Prihranek:
3,90 €
 
 

Idealna izbira za vroče dni - verjemite, želodčki vam bodo nadvse hvaležni. Tokrat si boste obliznili vse prste že samo ob pogledu na odlično sestavljene pisane solatne krožnike. Radi opazujete mavrico? Tokrat boste njene čudovite barve lahko opazovali kar v mavričnem solatnem krožniku. Ne morete brez slastnega, sočnega mesa? Potem bo za vas solatni krožnik s piščancem in žlahtnim dodatkom gorgonzole. Ljubitelji rib? Ni problema, izbirate lahko med solato z dimljenim lososom ali pa se odločite za klasično a vedno odlično tuno, ki jo popolno dopolnjuje ravno dozoreli sir. Izberite si še preliv in kosilo je pripravljeno :)

In svetujemo vam, da si čimprej izberete vaš naravni sok, ker pri tej barvni izbiri - oranžna pomaranča, rumen ananas, rdeča jagoda, rumena banana, zelen kivi in oranžen mango - boste hoteli prav vse:)

Kavarna KAVAJO se nahaja na Ljubljanski ulici 4 v Mariboru v neposredni bližini mariborske bolnišnice, kjer vam v prijetnem ambientu postrežejo malico ali kosila, ali pa se morda okrepčate samo s kakšno kavico ali sladico.
V njihovi ponudbi so 4 dnevni in 12 stalnih menijev, od tega 4 vegetarijanski. Za goste imajo urejeno kadilnico, parkiranje omogočijo v garažni hiši, če račun presega 5 €. Nudijo tudi prostor za zaključene družbe. VABLJENI

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!